08/07/2019

Musik til bryllup

Musik til bryllup

Tillykke i skal giftes og leder nu efter den helt rigtige musik til bryllup. Hvis kravet er underholdning, værdi for pengende og ømme fødder så læs videre her.

Professionel bryllupsmusik

After Eight Partyband har eksisterer i snart 10 år og har været festband ved mange bryllupper. Skal du bruge musik til bryllup er After Eight Partyband derfor et god bud.

Kan du godt lide musik fra de fede 80'ere og til i dag? Vi spiller hits fra de sidste mange årtier. Med et bredt repertoire kommer After Eight til at sætte prikken over i'et til jeres bryllup.

After Eight Partyband består udelukkende af profesionelle musikere. Derfor kan du forvente at bandet spiller rigtigt god live musik. Læs videre hvorfor du skal bruge After Eight Partyband som musik til bryllup.

Musik til fest bryllup og reception

Har du brug for musik til hele dagens begivenheder? Ud over musik til dit bryllup tilbyder After Eight Partyband: dinner musik, receptionsmusik, liveband og DJ. Hvilken type musik du er til er en smagssag. Men vi kan helt sikkert anbefale det hele. Vælger du flere slags musik til dit bryllup vil det være medlemmer af After Eight Partyband der udfører musikken. Du skal derfor ikke have bøvl med musikere der render ud og ind. Vi sørger for det hele. Fra opsætning til nedtagning.

Fest musik til jeres store dag

Vi tør godt love ømme fødder hvis i bestiller After Eight Partyband som musik til jeres bryllup. Bandet spiller hvert år mange bryllupper i hele landet. Så hvis du skal bruge musik til bryllup i København, musik til bryllup i Odense, eller musik til bryllup i Aarhus er du kommet til det rette sted.

Bandet består som skrevet af profesionelle musikere. Det er det samme band der spiller som i ser på hjemmesiden. Sker det at nogen bliver syge eller forhindret så har vi adgang til flere vikarer på hvert post. Vi har aldrig aflyst et job og kommer aldrig til det.

Book os i god tid

Det er ikke nogen hemmelig at ønsker du After Eight Partyband som musik til bryllup skal i booke i god tid. Bandet er som regel booket hurtigt. Så ring gerne i dag og høre om jeres muligheder. Vi svarer inden for få timer. Haster det så ring gerne på 21 16 51 16. Hvis du vil skrive til os er du velkommen til at skrive via formaluren nederst på siden.

Pris på musik til bryllup

Vi giver gerne en fast pris på musik til jeres bryllup. Pris afhænger af sæson, hvor i landet og hvor mange mennesker i er. Dertil kommer om i ønsker DJ, dinner musik, musik til reception og så videre.

Da ikke to brylluper er ens skal i kontakte os hvis i vil have en pris. Prisen er altid inklusiv 5 profesionelle musikere, lydanlæg, lys til "scenen" samt op og nedtagning. Vi beregner også transport i prisen. I vil derfor modtage en samlet pris på det hele. Dermed kender i jeres udgifter til musikken.

Det mest populære valg

VI får mange spørgsmål omring hvad man skal vælge. Hvor meget musik skal der være og så videre. Vores mest populære pakke er:

Med denne pakke har du aftenen dækket fra middagen og frem til de sidste går hjem. Flere og flere ønsker også musik til receptionen eller i timerne op til middagen. Det klarer vi også gerne. Lad eventuel vores DJ spille lækker lounge musik mens jeres gæster ankommer.

Jeres melodi

After Eight Partyband spiller gerne jeres sang live foran jer og jeres gæster. Hvad er mere romatisk. Vi præsenterer også gerne sangen og sætter jeres ord på. Ønsker i selv at fremføre en sang i forbindelse med en tale så er vi med på den. Vi har prøvet det meste og hjælper gerne til så i får det mest fantastiske bryllup.

Fotograf til bryllup

Vi har tæt samarbejde med en bryllupsfotograf. Hør os derfor gerne omkring tilbud på musik og fotograf

Kontakt os i dag

Skal vi snakkes ved? Kontakt os i dag hvis i mangler musik til jeres bryllup. Vi kan helt sikkert hjælpe jer. Vi har mange hundrede bryllupper bag og ved hvad der skal til for at være et ægte bryllupsband. Skal vi sammen slutte jeres fantastiske dag af på dansegulvet med jeres gæster? Det er helt sikkert noget alle vil snakke om mange år frem.

Håber at i vil se os til jeres bryllup.

De bedste hilsener

After Eight Partyband

Book bandet

Udfyld formularen og spørg på din fest. Vi svarer som regel inden for få timer.
After Eight Partyband
AFTER EIGHT PARTYBAND - DANMARKS BEDSTE FESTBAND