Konfirmationer er vigtige fester

Musik til konfirmation. Det er den første store fest, ens barn bliver voksen. Livet har kørt med 120 km/t og alting er forandret for evigt.

Vi kan sammen med jer tilbyde det perfekte festband til jeres konfirmation. Selvom vi er et partyband der spiller musik fra de sidste 5 årtier spiller vi også rigtigt mange af de nyeste HITS. Er der noget bedre end live musik ?  After Eight Partyband binder din fest sammen. Så snart maden og talerne er fortid skal musikken føre os ind i fremtiden. Inden vi ser os om har vi danset til alle de nyeste HITS samt de gode gamle fra dengang mor og far var teenagere. Grib muligheden for en unik oplevelse - book musik til jeres konfirmation.
Det her er verdens bedste mulighed for unge som “gamle” at tage et dance battle på gulvet for ultimativt at få afgjort om 80’erne var fedest eller om nutidens HITS kan alt det de lover.

Jeres konfirmation skal være den bedste start på resten af livet
Vi deltager gerne

Med After Eight Partyband kan du være sikker på at jeres konfirmation bliver speciel. Med god live musik sender vi signalet at vi vil jer det bedste.  Vi vil give jeres kære unge mennesker en fantastisk aften de husker resten af livet. After Eight, bandet til din fest. Vi er her for at skabe minder og danne rammerne for oplevelse for livet.

Husk den gode fest. Det er den alle husker og snakker om. Vi bidrager gerne med den bedste livemusik hertil krydset med lækkert lydanlæg, lys og et top tunet professionelt band. Vi har spillet til mange konfirmationer og spiller også gerne til jeres. Musik til konfirmation er vigtigt! Ikke mindst et godt live band til at underholde og får skudt voksenlivet i gang på bedste manér.

valg af musik til bryllup

Book bandet

Udfyld formularen og spørg på din fest. Vi svarer som regel inden for få timer.
After Eight Partyband
AFTER EIGHT PARTYBAND - DANMARKS BEDSTE FESTBAND