KONFIRMATIONER

Konfirmationer er vigtige fester

Musik til konfirmation. Det er den første store fest, ens barn bliver voksen. Livet har kørt med 120 km/t og alting er forandret for evigt.

Vi kan sammen med jer tilbyde det perfekte festband til jeres konfirmation. Selvom vi er et partyband der spiller musik fra de sidste 5 årtier spiller vi også rigtigt mange af de nyeste HITS. Er der noget bedre end live musik ?  After Eight Partyband binder din fest sammen. Så snart maden og talerne er fortid skal musikken føre os ind i fremtiden. Inden vi ser os om har vi danset til alle de nyeste HITS samt de gode gamle fra dengang mor og far var teenagere.

Det her er verdens bedste mulighed for unge som "gamle" at tage et dance battle på gulvet for ultimativt at få afgjort om 80'erne var fedest eller om nutidens HITS kan alt det de lover.

Vil du høre om os eller bestille dit festband kontakt os her: Kontakt

JERES KONFIRMATION SKAL VÆRE DEN BEDSTE START PÅ RESTEN AF LIVET

Vi deltager gerne

Med After Eight Partyband kan du være sikker på at jeres konfirmation bliver speciel. Med god live musik sender vi signalet at vi vil jer det bedste.  Vi vil give jeres kære unge mennesker en fantastisk aften de husker resten af livet. After Eight, bandet til din fest. Vi er her for at skabe minder og danne rammerne for oplevelse for livet.

Husk den gode fest. Det er den alle husker og snakker om. Vi bidrager gerne med den bedste livemusik hertil krydset med lækkert lydanlæg, lys og et top tunet professionelt band. Vi har spillet til mange konfirmationer og spiller også gerne til jeres. Musik til konfirmation er vigtigt! Ikke mindst et godt live band til at underholde og får skudt voksenlivet i gang på bedste manér.

Vil du høre om os eller bestille dit festband kontakt os her: Kontakt

After Eight Partyband musik til konfirmation

SEND OS EN BESKED

Vil du booke After Eight Partyband eller blot have mere information omkring hvad vi kan gøre for din fest? Send os en besked. Vi svarer inden for få timer.

UDVALGTE ANMELDELSER

5-stars 200PX
5-stars 200PX
5-stars 200PX

BEDSTE LIVEBAND TIL DATO:

Sanne Lyneborg Christensen:
Var til et bryllup igår. I spillede. Det var simpelthen så fedt. I svinger total. Og spænder enormt bredt. Bedste liveband til dato

LEVEREDE EN FEST UDEN LIGE:

Martin Gugge Franch Hansen:
Dygtige, fleksible... Fyrer den godt af.... Ku håndtere selv de mest fulde... Og leverede bare en fest uden lige med et stort repetoire

TAK FOR EN FANTASTISK OPLEVELSE:

Lisbeth Wibholm:
I har lige spillet til Himmelev volleyball klubs festival/opstartsfest - vildt fedt dansetripTak for en fantastisk oplevelse - i er bare gode super dygtige

DIN FEST SKAL OGSÅ VÆRE EN SUCCESS