Dit bryllupsband

Brylluppet er for de fleste mennesker den største og vigtigste fest, de nogensinde holder

Derfor går der som regel også megen overvejelse til hver eneste beslutning. Mange tanker går på hvad der kan gøres for, at brylluppet bliver så fantastisk som muligt. Musik til bryllup er en tillidssag, det er ofte afslutningen på en fantastisk dag.

Hos After Eight Partyband har vi leveret live musik til rigtig mange bryllupper, og vi er ikke i tvivl – live musik til bryllup, altså et godt bryllupsband, kan blive den vigtigste del af festen overhovedet.

Når hele dagen er overstået, og gæsterne har siddet ned i mange timer, hørt på mange taler mv., er det utrolig vigtigt, at festen bliver skudt rigtig godt i gang, og det er lige præcis det After Eight Partyband kan.

Vi vil meget gerne bede om dit navn
Husk at skrive mailen korrekt så vi kan svare tilbage til dig
Vælg hvilken type begivenhed du skal bruge After Eight Partyband til. Hvis din begivenhed ikke fremgår beskriv den venligst i besked feltet.
Klik for at vælge en dato
Skriv dit telefon nr. så vi kan komme i kontakt med dig.

Musik til bryllup

“Det kan altid lade sig gøre, at finde et billigere band”

Når man leder efter live musik til bryllup, vil man ofte møde store prisforskelle. I musikbranchen er pris lig med kvalitet Vi bruger kun profesionelle musikere med stor erfaring. De fleste mennesker har været til en fest, et bryllup eller et andet arrangement, hvor der har været bands, som ikke havde den lyd eller kom ud over scenekanten. De fleste har også oplevet, hvordan det kan sætte en dæmper på selv den bedste fest. Hos After Eight Partyband mener vi at hvis man vil spare penge på musikken bør man overveje at hyre en DJ eller et musik anlæg med Spotify eller lignende stedet.

Vil du høre om os eller bestille dit festband kontakt os her: Kontakt


 

After Eight Partyband – livemusik til din fest – dit festband

Hvorfor skal det være After Eight Partyband der spiller til jeres store dag?

Hvis man hyrer After Eight Bryllupsband til sit bryllup, kan man være sikker på, at man får et af de bedste bands i Danmark til jobbet

“Hvad kan et godt bryllupsband”?

Et godt bryllupsband skal kunne ramme lige præcis der, hvor festen bliver så god som mulig for alle. Det kræver, at de kan holde lydniveauet på det helt rigtige sted, så de ældre ikke bliver sendt tidligt i seng, samtidig med, at man stadig kan “mærke”, at der bliver spillet livemusik. Det kræver et repertoire der er bredt, så både onklen på 60, tanten på 45 og alle de 30-årige veninder kommer ud på dansegulvet. Men først og fremmest kræver det dygtige, professionelle musikere, der har nok overskud og erfaring til at komme ud over scenekanten, samtidig med, at de spiller god musik, og det gør vi altid hos After Eight Partybandband!

Book After Eight Bryllupsband NU! Live musik til dit bryllup.

Hvor lang tid spiller bandet? Vil de spille ekstra og, hvad koster det så?

After Eight Bryllupsbands standard spilletid er 2 x 60 min. Ved bryllupper, hvor vi ofte først starter kl. 24, er dette som regel en god længde, men det hænder at vi bliver bedt om at spille ekstra set på 35 min. I vores kontrakt med bryllupsarrangørerne forsøger vi altid at aftale mulighederne for ekstra set, så priserne er faste og der derved ikke er nogen forhandling på festdagen.

Er de mon sultne og forventer de noget at spise og drikke?

After Eight Bryllupsband værdsætter altid at blive tilbudt lidt af den gode mad og drikkelse :)!

God fornøjelse med at finde det perfekte festband til jeres store dag.

LAD AFTER EIGHT PARTYBAND SPILLE BRUDEVALSEN VED JERES BRYLLUP

After Eight Partyband kan også spille Brudevalsen til dit bryllup!

After Eight Partyband har med deres mange bryllupsjobs stor erfaring med at spille Brudevalsen live. Vi har som bryllupsband utrolig stor respekt for Brudevalsen, da det er et meget højtideligt musikstykke, og der er utrolig mange følsomme øjeblikke forbundet med det. Nogle af vores kunder vælger istedet, at afspille den originale udgave af Brudevalsen, og det er meget forståeligt, da lyden på musikstykket er unikt indspillet. Her i denne blog har vi skrevet lidt mere om Brudevalsen:

Brudevalsen er en bryllupstradition der er umulig at komme uden om, og helt sikkert en af gæsternes favoritter. Glemmer brudeparret at brudevalsen – hvis man følger traditionen – skal danses inden midnat, skal jeres gæster nok minde jer på det. I denne guide kan man få det forkromede overblik og inspiration til brudevalsen.

livemusik

 

After Eight Partyband musik til din fest og Danmarks bedste bryllupsband bryllupsmusik playlisten til brylluppet

Fotograf til bryllup

Vi har tæt samarbejde med en bryllupsfotograf, FotografDK. Vi er dermed din indgangsvinkel til både foto og musik

After Eight Partybands 10 gode tips til festmusik til dit bryllup

Med årene har vi i After Eight Bryllupsband fået opbygget et rigtig stort netværk af kontakter

Nogle bryllupsdatoer er mere populære end andre, må vi desværre takke nej til nogle bryllupsjobs pga. at vi allerede er booket på den dato. Derfor har vi forsøgt at lave en top 10 liste over råd vi giver når man skal søge et godt bryllupsband! Tilføjet er også vores måde at gøre tingene på.

Afgør hvad dit budget er til festmusikken er. (Vær her opmærksom på at kvalitet og pris i denne branche har en sammenhæng). Til sammenligning kan du se After Eight Bryllupsbands priser her!
Vær i god tid når du skal hyre et band til dit bryllup. De gode/store bands er ofte booket godt ud i fremtiden (tag dog altid kontakt og hør om bandet er ledigt).

Hør dem spille eller check deres musik på nettet

Vi tilbyder altid bryllupsarrangørerne, at de kan komme og høre os i øvelokalet, så de kan få indblik i hvem vi er, og hvordan vores lyd er.

Kan de spille lokalet op, hvis I skal holde en rigtig stor fest. Har de lys med?

After Eight Bryllupsband har flere lydanlægsmuligheder, og vi vælger derfor altid den løsning der passer bedst til dit job. Når du booker os, har vi altid lys med til jobbet (hvilket er inkluderet i prisen).

Hvor meget fylder bandet, hvor meget udstyr har de med. Er der overhovedet plads?

Hos After Eight Bryllupsband har vi altid en tæt dialog med kunderne, så vi som band ved hvad pladsmulighederne er, så vi kan vælge mindre udstyr og gear til disse lejligheder.

Hvad er prisen? Indbefatter den også transport?

After Eight Bryllupsbands er altid inklusiv transportomkostninger, så kunden udelukkende skal forholde sig til prisen for bandet!
Læs mere om priser her: Hvad koster After Eight Partyband

Kan bandet lave en skriftlig/kontrakt aftale på jobbet?

Hos After Eight Bryllupsband sender vi altid vores kunder en kontrakt på bryllupsjobbet, så der er klare linjer, både for bryllupsarrangørerne og for os som bryllupsband.

Spiller bandet brudevalsen? Kan man ønske sange?

Vi spiller brudevalsen live. Har i en favorit sang tager vi gerne imod jeres ønske når i booker bandet

Brudevalsens historie:

Brudevalsen er skrevet af Niels W. Gade og er oprindelig fra balletten ‘Et Folkesagn’ fra 1854, og valsen er et must til ethvert bryllup. Det er en tradition at dansen skal danses inden midnat.

Brudevalsens trin: Hjælp! Vi kan ikke danse – hvordan lærer vi brudevalsen?

Mange får en smule præstationsangst ved tanken om at skulle danse foran alle gæsterne. Men selvom man ikke på forhånd føler sig hjemme på et dansegulv, kan man med lidt øvelse, sagtens danse en flot brudevals.
For at lære brudevalsens trin, kan i starte på nettet. Se eks. ovenstående illustration. På youtube findes også en masse videoer med brudevalsen. En anden mulighed er at bruge en brudevals-app, så kan I øve jer hjemme i stuen, og lave alle de pinlige fejltrin I har lyst til.

Danseskole

Endelig kan I også kontakte den lokale danseskole og få et par timers undervisning. En professionel træner har naturligvis de triks, der skal til, for at I brillerer på jeres bryllupsdag.

Alternativ Brudevals

Skal man absolut danse den klassiske brudevals til Niels W. Gades toner? Nææææ, der er flere og flere der vælger at gøre det på helt deres egen måde. Prøv at se disse alternative brudevalse…!

Traditionerne: Traditioner er der mange af, også med brudevalsen. Herunder er nogle af de største

Hvorfor skal man danse brudevalsen inden midnat?

Denne tradition har en lidt usikker oprindelse, men kan hænge sammen med, at man i 1800-tallet dansede en brudedans omkring midnat som et overgangsritual for parret, der går fra ugift til gift. Her fik brudeparret tildelt henholdsvis en mandshue og en konehue.Hvorfor klipper man gommens sokker?
Så er det slut med at gøre hoserne grønne hos andre piger – at klippe gommens sokker efter brudevalsen er én af de mest udbredte traditioner blandt bryllupsgæsterne.

Hvorfor skal gommens sokker klippes?

At gøre sine hoser grønne betyder at indsmigre sig hos én af det andet køn og bruges oftest om mænd.At klippe gommens sokker skal netop symbolisere, at han nu ikke længere skal gøre sine hoser grønne hos andre kvinder.
Når der er tale om en grøn sok, er det forbundet med en gammel skik om, at den heldige frier, der løb med pigen, fik en grøn sok, mens den forsmåede part fik tilddelt en sort.

Hvorfor rives brudens slør i stykker?

At hive et stykke af brudens slør skal symbolisere lykke for bruden, og jo mere det rives itu – jo mere lykke. Desuden skulle det give held for bryllupsgæsterne at have et stykke af sløret med hjem. Det er derfor vigtigt at sikre sig mod dette, hvis man som brud har sit slør kært.

Hvorfor kaster man med ris ved brudevalsen?

Denne tradition er måske ikke så kendt i forbindelse med brudevalsen, men traditionen tro, er det igen tilladt for gæsterne at kaste med ris, når brudeparret har danset brudevalsen.
Denne riskastning har det samme formål som den udenfor kirken; i gamle dage skulle risene symbolisere frugtbarhed og være med til at sikre parret mange børn, mens symbolikken i dag nærmere går på, at sikre brudeparret en lykkelig fremtid.

Køb Brudevalsen eller find den på Spotify

Eller man kan finde brudevalsen gratis på Spotify. Hvis I vælger at bruge Spotify til jeres bryllup, er det nok en god ide at have ‘Spotify Premium’, så I kan have musikken på jeres computer (offline). Man kan jo ikke være sikker på, at internetforbindelsen er i top på jeres feststed.

Mest romantiske sange til bryllup – top 15

Mest romantiske sange til bryllup

Hos After Eight Bryllupsband forsøger vi altid at tilpasse og opdatere vores setlister, så de fremstår friske og tilpassede til lejligheden. Vi må dog erkende, at der er SÅ mange meninger og holdninger til numrene, at vi ikke kender dem alle.
Nedenfor kan du se hvilke sange som Bryllups-Business har kåret til deres top 15:

1) Shania Twain – From This Moment On
2) Nicole Kidman og Ewan McGregor – Come What May
3) Ray Dee Ohh – Alt i alt
4) News – Du er
5) Poul Krebs – Sådan nogle som os
6) Ronan Keating – When You Say Nothing At All
7) Van Morisson – Someone Like You
8) Andy Williams – Can’t Take My Eyes Off You
9) Sting – Fields of Gold
10) Led Zeppelin – Thank You
11) Bryan Adams – (Everything I Do) I Do It For You
12) LeAnn Rimes – I Need You
13) Celine Dion – Because You Loved Me
14) Nick Cave – Into My Arms
15) Goo Goo Dolls – Iris

Kom gerne med kommentarer til os om denne top 15 – hvilke bryllupsnumre synes du er bedst? Og hvilke kunne du godt tænke dig at dit bryllupsband spiller til dit bryllup?

Vil du høre om os eller bestille dit festband kontakt os her: Kontak