Livemusik til julefrokost ?

Det er en tilbagevendende klassiker. At have den rette musik til julefrokost betyder forskellen på en god og en dårlig fest.

En begivenhed der er kommet for at blive. Fed live musik til din julefrokost fest kan være nat og dag på et arrangement som alle snakker om længe efter. Der er ofte meget på spil når man er ansvarlig for at afholde en julefrokost med live musik. Er bandet nu godt nok og spiller de noget musik som alle kan lide. After Eight Partyband har gennem de sidste 7 år spillet til mange julefrokoster i hele Danmark. Det er alt fra “almindelige” julefrokoster hvor hyggen er i højsædet til julefrokoster hvor man ønsker at bandet skal være en del af et TEMA. After Eight Partyband har spillet til mange tema julefrokoster. Alt lige fra Hawaii skjorter til Melodi Grand Prix tema.

julefrokost

Har i et tema kan vi spille til det

Har i et meget specielt tema giver i os besked i god tid, så gør vi vores til at øve det nødvendige op så i får det bedste musik til den bedste julefrokost. Vi deler også gerne ud af vores erfaringer med temaer og giver gerne en hånd med i udførelsen. Vi har prøvet det meste, hvorfor ikke trække på vores erfaringer.

Vil du høre om os eller bestille dit festband kontakt os her: 

Planlagt til mindste detalje

Fredag den 2 december spillede vi for +1000 mennesker i Solrød hallen for Solrød Kommune. Firmafester er en anden sag end privatfester, da alt skal være større… Stor scene, stort lydanlæg, professionel lydmand, stort lysshow og store forventninger!

Opsætning af lyd, scene og lys var aftalt færdigt til senest fredag kl. 15.30 – så der var en del der skulle koordineres inden. Hos After Eight Partyband har vi prøvet det en del gange, så rollerne er klart fordelt, men det er rart at have lidt ekstra tid til det uforudsete. Alt var klart 15.30 til firmafesten, og hvilken firmafest det skulle vise sig at blive!

Bandet skulle gå på kl. 20 og spille 2 timer, efterfølgende skulle en DJ spille fra 22-01.30 på vores lydanlæg.

Alt spillede og klappede, og firmafesten må betegnes som en kæmpe succes

Der var et par julehits på repetoiret som blev fyret af til et fyldt dansegulv.

Efter jobbet ca. kl. 22.30 begyndte vi at pakke baggearet ned, da After Eight Partyband skulle spille til endnu en firmafest om lørdagen –  musik til julefrokost  ved Falck i Næstvedt. Vi ankom til Falck Næstved kl. 00.15 og begyndte opsætningen, hvorefter vi kørte tilbage til Solrød hallen for at pakke det sidste fra 01.30 til 02.15. Dejlig vellykket og velkoordineret dag. Planlagt til mindste detalje

Vi glæder os til næste år.

Book bandet

Udfyld formularen og spørg på din fest. Vi svarer som regel inden for få timer.
After Eight Partyband
AFTER EIGHT PARTYBAND - DANMARKS BEDSTE FESTBAND