DINNERMUSIK

Dinnermusik – en rigtig god start på en hyggelig aften

Vælger du dinnermusik i forbindelse med at du booker After Eight Partyband får du en god start på din store dag. Musikken er opdateret, romantisk og af kunstnere mand kender.  Den ligger sig perfekt i baggrunden og er den helt rette stemningsgiver under middagen.

Dinnermusik er specielt egnet til bryllupper og fester hvor middagen typisk er af længere varighed og med mange indslag. Her kan det være svært at styre en ipad og spotify playlister.  Musikken tilretter sig festen og dens dynamik passer derfor perfekt til de længere middage.

BOOK DET SAMMEN MED AFTER EIGHT PARTYBAND

Det perfekte match: Dinnermusik + liveband

Hvad skal man vælge for at skabe den bedst mulige succes ? Festbands er der mange af, de gode er der få af. Vi lever af og for at underholde. Vi er det professionelle valg og det sikre bud på et partyband som kan bære opgaven. Vi spiller de største HITS fra de sidste 5 årtier. Vi prioriterer også det nye musik, det giver en god blanding af nyt og gammelt. Her er noget for alle. Igennem mange års erfaring ved vi hvad der hitter af musik til din byfest.

Vi kan tage hele projektet fra A-Z vi er i stand til at levere stort lydanlæg, lydteknikere, lys og scene. Du kan betro hele opgaven et sted. Det er nemmere end du tror og resultatet er underholdning fra start til slut.

Vil du høre om os eller bestille dit festband kontakt os her:

Book bandet

Udfyld formularen og spørg på din fest. Vi svarer som regel inden for få timer.
aftereightpartyland-logo
AFTER EIGHT PARTYBAND - DANMARKS BEDSTE FESTBAND