Festmusik 

Et ægte liveband skaber en unik fest. Når du skal vælge festmusik skal du overveje After Eight Partyband.

Det handler om at sætte gang i festen

Hvis dit arrangement skal være unikt så skal du bruge et live band til din næste fest. After Eight Partyband spiller live musik hele vejen og sætter gang i dansegulvet. De er 5 professionelle musikere der til sammen har mange års erfaring. Vil du have festmusik der kan få dine gæster til at danse? læs mere her.

Se hvordan After Eight Partyband får gang i gulvet og se eventuelt mere på vores youtube kanal:

Musik til fest skaber en fantastisk stemning

Når du til din fest overvejer et live band så kan du vælge mellem flere hundrede bands. Det er en jungle derude. Hvem er gode og hvem er ikke gode. Spiller de musik som vi kan lide og som vores gæster kan danse til.

100% dansegaranti

Vi, After Eight Partyband tør godt love dansegaranti. Vi spiller kun de største HITS som du har hørt i gennem radioen de sidste mange år. Både nyt og gammelt. Om du holder bryllup, fødselsdage eller noget helt tredie er der ingen følelse der slår et liveband der spiller festmusik.

Vidste du at After Eight Partyband bruger stort set hver weekend på landevejen? Det er ikke tilfældigt. Det er fordi vi bliver booket igen og igen. Om du skal bruge festmusik i Jylland, Fyn eller Sjælland så er kan After Eight levere musikken til din fest.

Hvad koster et liveband

Det koster selvfølgelig penge at hyre gode erfarne musikere. Man får ofte hvad man betaler for. Du skal derfor overveje dit budget. Hyrer du After Eight Partyband som live band til din fest så skal du regne med følgende:

  • 5 musikere (løn)
  • Transport
  • Op og nedtagning af gear
  • Kørsel
  • Lydmand (ved større events)
  • Antal gæster

Pris på festmusik

Alle disse omkosninger skal bandet have dækket. Derfor koster en aften med After Eight Partyband som regel fra 12.000 kr. og opefter ved en fest hvor der er op til 75 gæster. Det hele afhænger af hvor i landet vi skal spille og hvor meget tid vi skal bruge på transport.

livemusik

Hos os giver den den fuld gas. Det er festmusik der vil noget.

Dine gæster husker disse to ting fra festen

Når du holder fest er der særligt to ting dine gæster husker:

  1. Maden
  2. Musikken

Populært kan man sige: Hvis din mad er god og musikken / underholdningen var god så er alle glade. Mange er nervøse for hvad der skal til for at deres fest bliver husket. Altid har det været maden og musikken.

Fester der bliver dræbt i lange taler og kedelige indslag har ofte en negativ virkning på deltagerne. Man sidder længe ved bordet, talerne var ikke sjove og det hele gik ligesom lidt skidt. Derfor skal du altid sørge for god festmusik, god mad og gerne en god og ansvarlig toastmaster som sætter spillereglerne for aftenen. Dermed kan du som været slappe helt af og nyde din investering i god live musik og lækker mad.

Vil du booke festmusik med After Eight Partyband

Vi har travlt men det er ikke umuligt at booke os. Vi er et af de partybands der er altid spiller. Det gør vi fordi vi gennem flere år har opbygget et godt og troværdigt ry og rygte. Vi har aldrig aflyst en aftale. Derfor kan du regne med os som dit festband.

Du kan kontakte os på to måder. Haster det så ringer du på tlf.: 21 16 51 16 og snakker med vores booker. Alternativt kan du udfylde formularen nedenfor. vi vender altid tilbage i løbet af et par timer.

Vi håber du vil booke After Eight Partyband som festmusik til din næste fest.

Vi vil meget gerne bede om dit navn
Husk at skrive mailen korrekt så vi kan svare tilbage til dig
Vælg hvilken type begivenhed du skal bruge After Eight Partyband til. Hvis din begivenhed ikke fremgår beskriv den venligst i besked feltet.
Klik for at vælge en dato
Skriv dit telefon nr. så vi kan komme i kontakt med dig.