Der er altid gang i festerne

Din festmusik

Lyder det behageligt med ømme fødder? Hvad med en fest alle dine gæster vil snakke længe om? Dertil lækker energisk livemusik fra de sidste 5-6 årtier? Så har du After Eight Partyband i en nøddeskal.

Vi har i de sidste 10 år turneret Danmark rundt til fester af alle slags. Skal du bruge et bryllupsband, musik til fødselsdag, firmafest eller noget helt tredje? Så er vi klar til at stille op og gøre din fest til en del ud over det sædvanlige.

Festen der giver og giver

Vi giver os 110% når vi spiller. Det smitter af. Det fanger i hurtigt som publikum. Selv de store drenge som aldrig danser kommer ud på gulvet. Er du i tvivl om dine gæster mon danser? Det er vi ikke. Vi ser det gang på gang. Spørg gerne os hvordan vi med top underholdende festmusik sætter gang i dansegulvet.

Det er nemt at booke os som leverandør af jeres festmusik

Giv os et kald på 21 16 51 16 eller kontakt os via formularen nederst på siden. Vi svarer hurtigt på din forespørgsel. Det er ganske gratis og uforpligtende. Vi giver gerne et tilbud på din festmusik.

Brug for en smagsprøve?

Kig endelig vores side igennem. Facebook og Youtube rummer også en del information. Stadigvæk ikke nok? I er meget velkomne til at kigge forbi vores studie en dag vi er der. Så giver vi et par numre og en lille øl. Alt i skal gøre er at kontakte os.

Se også gerne videre på vores Facebook og Youtube profiler

Book bandet

Udfyld formularen og spørg på din fest. Vi svarer som regel inden for få timer.
After Eight Partyband
AFTER EIGHT PARTYBAND - DANMARKS BEDSTE FESTBAND