Om os

Vi er jeres festband

Det er blevet til mange fester, bryllupper med mere.

Vi elsker det vi laver og det smitter af på publikum. Energiniveauet er højt og musikken professionelt udført.

Gruppen består af 5 personer som brænder for at skabe fest og farver. Vores fokus er musikken og din fest.

Skal du fejre dit livs vigtigste dag, holde den fede firmafest eller fejre et rundt hjørne med dine bedste venner – så er After Eight Partyband klar til at spille rytmerne fra de største HITS ind i maven på dig og dine gæster.

Det er ikke tilfældigt at vi gang på gang bliver inviteret tilbage til at spille for vores kunder.

Vil du høre om os eller bestille dit festband kontakt os her: Kontakt eller via formularen her:

 

Kontakt os

Vi vil meget gerne bede om dit navn
Husk at skrive mailen korrekt så vi kan svare tilbage til dig
Vælg hvilken type begivenhed du skal bruge After Eight Partyband til. Hvis din begivenhed ikke fremgår beskriv den venligst i besked feltet.
Klik for at vælge en dato
Skriv dit telefon nr. så vi kan komme i kontakt med dig.

Referencer

Referencer har vi mange af. Vi har været Danmark rundt, fra Gedser til Skagen og alt midt i mellem. Vi kender alle motorvejs pit stops og der er ikke den Monarch vi ikke har besøgt.

Vi har i 10 år turneret og spredt musikalsk glæde i hele kongeriget. Vi har spillet i alt fra dagligstuer til idrætshaller og open air festivaler.

Vores weekender er afsat til jer og vi stolte over at så mange har lukket os ind i deres inderste sammen med familien og vennerne.

Det er ikke tilfældigt at vi gang på gang bliver inviteret tilbage til at spille for vores dejlige kunder, det er det bedste reference punkt vi kan opnå.

Book After Eight Partyband

Du er yderst velkommen til at kontakte os pr. telefon eller via kontaktformularen. Vi vender altid tilbage inden for et par timer. Ring eller skriv for at høre hvad vi kan gøre ved din fest. Det er ganske uforpligtende.

Foretrækker i en smagsprøve på hvordan jeres fest kan lyde ?

Vi byder gerne på en vand eller øl i vores studie samt en smagsprøve på det vi kan. Her kan i også møde det band som kommer ud og spiller til jeres fest. Vi er en fast konstellation – det du ser er hvad du får. 

Se mere til os på Facebook og Youtube

Fun fact: VI har i øvrigt aldrig aflyst et spillejob. og det er vi stolte af.