OM OS

Hej vi er After Eight Partyband. Et af Danmarks mest populære festbands. Igennem de sidste 7 år har vi turneret Danmark rundt.

Det er blevet til mange fester, bryllupper med mere.

Vi elsker det vi laver og det smitter af på publikum. Energiniveauet er højt og musikken professionelt udført.

Gruppen består af 5 personer som brænder for at skabe fest og farver. Vores fokus er musikken og din fest.

Vi er jeres festband

Skal du fejre dit livs vigtigste dag, holde den fede firmafest eller fejre et rundt hjørne med dine bedste venner - så er After Eight Partyband klar til at spille rytmerne fra de største HITS ind i maven på dig og dine gæster.

Det er ikke tilfældigt at vi gang på gang bliver inviteret tilbage til at spille for vores kunder.

Vil du høre om os eller bestille dit festband kontakt os her: Kontakt

REFERENCER

Referencer har vi mange af. Vi har været Danmark rundt, fra Gedser til Skagen og alt midt i mellem. Vi kender alle motorvejs pit stops og der er ikke den Monarch vi ikke har besøgt.

Vi har i 7 år turneret og spredt musikalsk glæde i hele kongeriget. Vi har spillet i alt fra dagligstuer til idrætshaller og open air festivaler.

Vores weekender er afsat til jer og vi stolte over at så mange har lukket os ind i deres inderste sammen med familien og vennerne.

Det er ikke tilfældigt at vi gang på gang bliver inviteret tilbage til at spille for vores dejlige kunder, det er det bedste reference punkt vi kan opnå.

Skal i være vores næste reference?

Vil du høre om os eller bestille dit festband kontakt os her: Kontakt

SEND OS EN BESKED

Vil du booke After Eight Partyband eller blot have mere information omkring hvad vi kan gøre for din fest? Send os en besked. Vi svarer inden for få timer.

GALLERI

UDVALGTE ANMELDELSER

5-stars 200PX
5-stars 200PX
5-stars 200PX

BEDSTE LIVEBAND TIL DATO:

Sanne Lyneborg Christensen:
Var til et bryllup igår. I spillede. Det var simpelthen så fedt. I svinger total. Og spænder enormt bredt. Bedste liveband til dato

LEVEREDE EN FEST UDEN LIGE:

Martin Gugge Franch Hansen:
Dygtige, fleksible... Fyrer den godt af.... Ku håndtere selv de mest fulde... Og leverede bare en fest uden lige med et stort repetoire

TAK FOR EN FANTASTISK OPLEVELSE:

Lisbeth Wibholm:
I har lige spillet til Himmelev volleyball klubs festival/opstartsfest - vildt fedt dansetripTak for en fantastisk oplevelse - i er bare gode super dygtige

DIN FEST SKAL OGSÅ VÆRE EN SUCCESS