Referencer

Referencer har vi mange af. Vi har været Danmark rundt, fra Gedser til Skagen og alt midt i mellem. Vi kender alle motorvejs pit stops og der er ikke den Monarch vi ikke har besøgt.

Vi har i 10 år turneret og spredt musikalsk glæde i hele kongeriget. Vi har spillet i alt fra dagligstuer til idrætshaller og open air festivaler.

Vores weekender er afsat til jer og vi stolte over at så mange har lukket os ind i deres inderste sammen med familien og vennerne.

Det er ikke tilfældigt at vi gang på gang bliver inviteret tilbage til at spille for vores dejlige kunder, det er det bedste reference punkt vi kan opnå.

Book After Eight Partyband

Du er yderst velkommen til at kontakte os pr. telefon eller via kontaktformularen. Vi vender altid tilbage inden for et par timer. Ring eller skriv for at høre hvad vi kan gøre ved din fest. Det er ganske uforpligtende.

Foretrækker i en smagsprøve på hvordan jeres fest kan lyde ?

Vi byder gerne på en vand eller øl i vores studie samt en smagsprøve på det vi kan. Her kan i også møde det band som kommer ud og spiller til jeres fest. Vi er en fast konstellation – det du ser er hvad du får. 

Se mere til os på Facebook og Youtube

Fun fact: VI har i øvrigt aldrig aflyst et spillejob. og det er vi stolte af.

Book bandet

Udfyld formularen og spørg på din fest. Vi svarer som regel inden for få timer.
aftereightpartyland-logo
AFTER EIGHT PARTYBAND - DANMARKS BEDSTE FESTBAND