Musik til temafest

Musik til temafest – den sjove fest hvor i kan være alt det i drømmer om

Skal man have musik til temafest, så er After Eight Partyband måske en mulighed. Vi elsker gode udfordringer og vi elsker gode fester.
Vi har allerede spillet til at hav af temafester. Vi sammensætter en sætliste som er skræddersyet til din fest, så den bliver fuldstændig gennemført til mindste detalje.
Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser. Herunder er der en lille liste over nogle af de tema fester vi har spillet til.
Skulle dit tema ikke lige være på listen finder vi helt sikkert ud af det. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores øvelokale til en snak og lytte til vores musik.

Hawaii tema og 30 grader i skyggen

Hawaii skjorter, sved og dans – det blev årets tema fest ved dansk firma

Vi har flere gange haft fornøjelsen af at spille til pågældende firmas fester og det har aldrig været kedeligt. Denne gang var temaet de varme lande og Hawaii. After Eight Partyband leverede varen med eksotiske sange som matchede temaet, et par fjollede hatte, Hawaii skjorter og sandaler.

Nu når festen i forvejen var gennemført med sandstrand, palmer og eksotiske drinks var det naturligt for os i After Eight Partyband at gå med på legen. Vi blev en del af firmaet den aften, vi var alle i samme båd og det gav festen en ekstra dimension.

Selv temperaturen ramte 35 grader. Man havde fra firmaets sidde prioriteret at skrue op for varmen så alle kunne bære shorts og korte ærmer i en kold vinter måned.

Alle var enige om at det var en mindeværdig aften som der ville blive snakket om længe. Live musik til temafest er noget alle skal prøve.

Vil du høre om os eller bestille dit festband kontakt os her: Kontakt

Se mere til os på Youtube og Facebook.

Book bandet

Udfyld formularen og spørg på din fest. Vi svarer som regel inden for få timer.
aftereightpartyland-logo
AFTER EIGHT PARTYBAND - DANMARKS BEDSTE FESTBAND