30/09/2019

Musik til fest - her er dit næste liveband

Vi anbefaler live musik til fest

Levende musik gør en forskel. Dine gæster kan danse til live musik som er udført af professionelle musikere.

Hvad skal gøre din fest speciel? Mange ting kan bidrage til en god fest. De rigtige gæster, den rigtige mad og den rigtige underholdning. Med et liveband er du på vej i den rigtige retning. Dine gæster vil senere sige dig tak for oplevelsen.

Du skal finde det rigtige festband

After Eight Partyband har mange års erfaring. Faktisk har de lige rundet et skarpt hjørne. De har 10 års jubilæum i levering af live musik til fest. VI synes derfor at du skal kigge nærmere på dem. De er et af Danmarks mest benytte partybands. Du kan se deres side ved at klikke her

Fødselsdagen der blev til et surprise bryllup

Når man booker et festband til en fødselsdag der så bliver til et surprise bryllup hvad gør man så?

After Eight Partyband var hyret til SIgne's fødselsdag til en stort anlagt fest. Der var mange gæster og de var derfor en overraskelse for mange at Signe og Kasper havde valgt at blive gift lige inden festen skulle afholdes.

Det blev til en fest i en uformel tone hvor gæsterne kunne slå sig løs på dansegulvet.

Med Christina Louis i front leverede After Eight underholdningen denne aften. Musikken de spiller spænder mellem alle de store radiohits fra 60'erne og fremefter. Undervejs også en masse dansk 80'er musik. Det er som om musikken fra den periode aldrig vil gå af mode. Når hits som "Jeg vil lade lyset brænde" og "Magi i luften" så bliver luften virkelig magisk. Forestil dig din familie og dine bedste venner sammen skråler med på "Den lille løgn" af Sanne Salomonsen. Eller laver ormen under et Thomas Helmig nummer.

I skal slå jer løs et par timer

Når i booker musik til fest via After Eight så står vi for underholdningen. Det bliver til et par gode timer med jeres helt eget liveband. Livemusik er bare en følelse der er svær at slå. Også for en DJ. Når trommerne og bassen mærkes i kroppen får i lyst til at danse. Tiden flyver afsted det er nu i skal nyde det.

VI oplever gang på gang at det var musikken der gjorde forskellen. Det var den som bragte jer endnu tættere sammen. Både i øjeblikket og i de minder jeres fest efterlader. I har brugt tid og energi på denne aften. Det skulle gerne give den bedste oplevelse. Vi garanterer at musikken altid spiller til jeres fest.

I skal booke Danmarks bedste festband

Led ikke længere. Festband nr. 1 er her. After Eight Partyband. Bandet hvis musikere tilsammen har spillet flere tusinde af jobs. De er kendt fra underholdningsindustrien og er 100% professionelle. Bandet booker du direkte og du sparer gebyr til bookingselskaberne.

Aldrig aflyst et spillejob

Bandet har i deres 10 års levetid aldrig aflyst et spillejob. Det er din sikkerhed for kvalitet og stabilitet. After Eight er en fast konstellation. Det vil sige at bandet kender hinanden til hudløshed. Det er derfor ikke tilfældige musikere som er sat sammen til lejligheden. Det giver jer en sikkerhed for at musikken spiller som den skal. Skulle der opstå sygdom har vi et stort opland af profesionelle musikere som kan erstatte personen.

Når vi siger professionelle så mener vi det. Vi bruger uddannede musikere. Deres erhverv er at spille musik eller undervise i musik. Dermed er du sikret at kvaliteten altid er høj.

Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig

Lyder vi som dit næste festband? Så synes vi du skal overveje at kontakte os. Du får et hurtigt svar omkring pris på bandet og om de er ledige. Vi svarer altid inden for får timer. Ofte med det samme.

Kontakt os på tlf.: 21 16 51 16 eller via kontaktformularen.

Bandet har travlt men der kan være huller i kalenderen. Booker man i god tid er chancen god for at en aftale kan laves.

Book bandet

Udfyld formularen og spørg på din fest. Vi svarer som regel inden for få timer.
After Eight Partyband
AFTER EIGHT PARTYBAND - DANMARKS BEDSTE FESTBAND