12/08/2019

Musik til bryllup og fest

Hvis du spørger os " After Eight Partyband" er live musik til bryllup en rigtig god ide. Det siger vi ikke fordi at vi som band spiller meget bryllups musik. Det siger vi fordi vi gang på gang ser den effekt det har at have live musik til fest. Skal du derfor bruge musik til bryllup og fest så læs mere her.

Spiller musikken så spiller festen

Vi har i After Eight Partyband et 10 års jubilæum inden for rækkevidde. Næste år har vi i 10 år spillet live musik til gode fester i hele Danmark. Vi er faktisk blevet et af de mest benyttede festbands. Det er vi stolte af.

I har brugt dage og måske uger og mange aftentimer sammen for at planlægge den bedste fest for dem i holder af. I har helt styr på maden, hvor mange gæster der kommer. I det hele taget har i planlagt alle de faktorer i kender. I er nået til punktet der hedder underholdning. Hvad skal i vælge og hvorfor. Hvilken type underholdning vil mon passe jeres gæster.

Musik og sang har været en del af os mennesker i mange hundreder år. Når du hører en sang du kan lide i radioen så tramper dine fødder helt sikkert med til rytmen. Du tænker ikke over det. Der er vækket en følelse i dig. Når du er glad og holder fest blandt ligesindede forstærkes denne fornemmelse. Det bliver derfor en vigtig del af din planlægning. Derfor tør vi godt at sige: Spiller musikken så spiller festen.

Invester i festen og minderne

Spørger i os (After Eight Partyband) så er der særligt to ting dine gæster husker fra festen.

  1. Maden
  2. Underholdningen

Var maden god? Det er den ofte. Det er det eneste punkt man ikke ønsker at fejle på. Hvad med underholdningen. Har i tænkt over at den skal være mindst lige så god som maden? I har siddet ned og nydt jeres mad. Den første halvdel af festen er overstået med succes. Men hvad med den anden halvdel?

Vi har i After Eight Partyband spillet til mange fester. Vi oplever gang på gang betydningen af et professionelt band. Tænkt at holde en live koncert til sin fest. En koncert hvor kunstneren oven i købet kun er tilstede for dig og dine gæster. Det bliver ikke mere unikt. Om du skal bruge et band til fest, band til bryllup, eller "bare" et band til DIN fest. Så synes vi det er en god ide.

Hvis du investerer i festen vil du og dine gæster for evigt have et fantastisk minde om hvor god din fest var. Det er noget som bliver snakket længe om. Det ved vi noget om i After Eight Partyband. Tit og ofte hører vi fra tidligere fester vi har spillet til hvor fantastisk det var. Det er for det største kompliment vi kan få. Derfor vil vi også gøre jeres fest til noget helt specielt.

Se med her - bryllup i Nibe

Hvis kravet er et live band som spiller det bedste musik fra de sidste 5-6 årtier skal du kigge nærmere på After Eight Partyband. Bandet består af 5 professionelle musikere. De har tilsammen spille tusinder af jobs. Bandet ved at to jobs ikke er ens. Der går derfor aldrig "rutine" i deres optræden. Alle jobs er tilrettelagt med udgangspunkt i jeres fest.

Hvis du vil læse mere til bandet så skal du klikke her - Er du klar til at bestille live musik til din fest? Gå direkte til kontaktsiden. Vi svarer inden får få timer.

Følg os på Facebook: https://www.facebook.com/AfterEightPartyBand/

Book bandet

Udfyld formularen og spørg på din fest. Vi svarer som regel inden for få timer.
After Eight Partyband
AFTER EIGHT PARTYBAND - DANMARKS BEDSTE FESTBAND