19/03/2018

Musik til 80'er fest

Musik til 80'er fest

80'erne rummer alt det vi hader og elsker. Tøjet var kikset men soundtracket blev født til mange af de sange After Eight Partyband spiller i dag.

Back to the 80's

Vi har altid mange sange med fra 80'erne når vi spiller til fester. Selvfølgelig spiller vi også alt muligt andet men hvis du vil have musik til 80'er fest leverer vi den gerne. Hvis i sørger for den autentiske stemning og "Wanna Dance With Somebody" tager vi Wham, Madonna, Whitney Houston og Cindy Lauper med til festen. Vil i hellere have en Sneakers men i lytter til Sui Sui - ingen problem, hold pandehåret højt og Ball trøjen et godt stykke op over de højtaljede Levi's cowboy bukser så leverer vi den musik du kender til din 80'er fest.

Det frække og det forbudte

Når vi snakker musik til 80'er fest kommer vi heller ikke uden om Melodi Grand Prix og Jørgen De Mylius klassiske stemme og ikke mindst meget store viden. "Sku du spørge fra nogen" "Danse i måneskin" ellers Disko Tango med Tommy Seebach så er After Eight Partyband også klar til at spille det kitschede, det frækkke og det vi i hemmelighed aldrig snakker om at vi hører. En halv tone op i sidste omkvæd og vi skråler med på sidste vers af "Vi maler byen rød" After Eight Partyband kan som et af de eneste festbands i Danmark prale af at have leveret et komplet Melodi Grand Prix event til en privat virksomhed i Danmark. Vært var Jørgen De Mylius og bandet var After Eight Partyband. Deltagerne var jer/firmaet. Hver gruppe fin nogle uger inden en sang de skulle optræde med sammen med After Eight Partyband og Jørgen De Mylius. Dem som gjorde det bedst fik de fleste point og vandt denne aftens Melodi Grand Prix. Skal vi gøre noget lignende for jer? Vi påtager os gerne opgaven. Vi påtager os også gerne en større del af eventet hvis tiden er knap og intet må overlades til tilfældighederne. Musik til din 80'er fest bliver noget i aldrig glemmer. Hvor skal festen afholdes næste gang? After Eight Partyband er klar. Vil du høre om os eller bestille dit festband kontakt os her:

Book bandet

Udfyld formularen og spørg på din fest. Vi svarer som regel inden for få timer.
After Eight Partyband
AFTER EIGHT PARTYBAND - DANMARKS BEDSTE FESTBAND