13/01/2020

Live musik til fest

Skal du bruge live musik til din fest, band til bryllup, eller et festband til din store dag i året der kommer? Så er det nu du skal booke bandet.

Hurtigt udsolgt

Vores fornemmeste anbefaling når det kommer til, at finde det rette festband kommer her:

"Sørg for at bestille din live musik i god tid"

Når du er ude i tider er de bedste bands stadig ledige. Nogle gange skal man være ude 1 år i forvejen for at få sit favorit festband. I After Eight Partyband er dette ingen undtagelse. Generelt set er vi booket spredt henover det kommende år. Halvdelen af alle bookninger er fra året inden. Skal du bruge musik til dit bryllup i form af live band eller dinnermusik? Så skal du være ude i god tid. Månederne maj til og med august er særligt eftertragtede. Skal man finde et band til bryllup i den periode skal man stå tidligt op.

Livemusik til julefrokoster er også populært

Live musik til julefrokosterne er også populære at bestille i god tid. Her er kun få datoer at gøre godt med. Det vil sige alle gode livebands er ude og spille i den periode. Venter du for længe så er listen over gode partybands skrumpet væsentligt ind.

Året er startet

After Eight Partyband har allerede taget hul på året med første liveoptræden i Gilleleje. Gilleleje hallen var rammen om den første liveoptræden inden et travlt år. Her fik en masse glade og feststemte mennesker ømme fødder til lyden af de største HITS. Nu ser bandet hen med et par halv travle måneder i en ellers normal lav sæson. Inden at det i maj måned eksploderer med spillejobs for det populære festband.

Livemusik til din fest?

Kontakt After Eights booker i dag. Hør om mulighederne for live musik til din næste fest eller bryllup. Vidste du at vi har et helt koncept for musik til bryllup? Vi tager gerne ansvaret fra start til slut. Så er du dækket med lækker live musik hele dagen.

Kontakt os her hvis vi skal spille til din fest

Book bandet

Udfyld formularen og spørg på din fest. Vi svarer som regel inden for få timer.
After Eight Partyband
AFTER EIGHT PARTYBAND - DANMARKS BEDSTE FESTBAND