12/11/2019

Julefrokost på Glostrup Park Hotel årets bedste julefest

Julefrokost på Glostrup Park Hotel

Kom til årets julefrokost på på Glostrup Park Hotel. Tag dine venner under armen og tilbring nogle gode timer sammen med god mad, livemusik og ægte hygge.

Glostrup Park Hotel afholder julefrokost for alle der sætter kvalitet og god underholdning i højsædet. Nyd den gode julebuffet og nyd den gode live musik som sætter gang i gulvet efter spisning.

Fri bar, overnatning og Danmarks bedste festband

Kommer du som firma eller privat person er du velkommen til Julefrokost på Glostrup Park Hotel. Vælger du at holde årets julefrokost i Glostrup bliver det en aften ud over det sædvanlige.

I starter med med en lækker julebuffet. Her kan i sammen med kolleger og gode venner se frem til en aften med god mad og god musik.

Når i er færdige med at danse og de ømme fødder skal have hvile har i mulighed for at overnatte på hotellet.

Kontakt Glostrup Park Hotel hvis i er interesseret i året bedste julefrokost. Med professionelt liveband og lækre omgivelser er det svært at sige nej til.

Danmarks bedste partyband spiller livemusik til julefrokost

Park hotel holder i alt 4 x Julefrokost på Glostrup Park Hotel, hvor After Eight Partyband underholder. Der er lagt op til en julemiddag i særklasse og underholdning på Vestegnens bedste hotel tilbud.

After Eight er booket til alle 4 arrangementer. Rygtet siger at de er udsolgt. Der er derfor udsigt til en brag af en fest. Festbandet spiller livemusik i ca. 3 timer. Her er der rig mulighed for at få danset med venner, familie og kolleger. Det bliver med de største HITS fra de sidste 5-6 årtier. Traditionen tro er danselysten stor på sådan en aften. Der bliver kamp om "gulvet"

Festbandet der altid spiller livemusik

After Eight spiller altid 100% livemusik. Som festband er det vigtigt at være så ægte som muligt. Når man bestiller musik til sin fest så skal man også forvente at den er "levende"

Bandet består af 5 professionelle musikere som lever af at spille musik. Gruppen har spillet sammen i snart 10 år. Hvert år drager de ud til alle slags fester. Både som bryllupsband, band til fødselsdag, musik til konfirmation, liveband til julefrokoster, live musik til halfest og så videre. Det bliver hvert år også til en del firmafester.

Hvert år spiller bandet for nye kunder. Det er altid en blanding af nye og gamle bekendskaber. Det sker meget ofte at bandet bliver booket af de samme firmaer år efter år. Det borger for kvalitet og energi i musikken.

Skal du bruge livemusik til din næste fest?

Overvejer du at bruge livemusik til din næste fest? Så skal du gøre som når de holder julefrokost på Glostrup Park Hotel.

Hvad enten om du holder privat fest eller firmafest og skal bruge et festband så skal du finde et partyband som er garant for kvalitet og samtidig have en professionel tilgang til opgaven.

After Eight Partyband tager alle spillejobs seriøst. Om det er en stor eller lille fest spiller ingen betydning.

Kontakt os i dag hvis du tænker på at gøre som Park Hotel

Skal du holde fest men mangler det perfekte festband, bryllupsband eller lignende? Så er After Eight klar. Klik her for at kontakte os. Vi svarer hurtigt på din besked. Altid inden for et par timer i dagtimerne. Hør gerne hvad vi kan bidrage med til jeres fest. Vi tilbyder deslige DJ's, dinnermusik og næsten alt andet inden for musik og performance.

Lad os snakkes ved i dag.

Book bandet

Udfyld formularen og spørg på din fest. Vi svarer som regel inden for få timer.
After Eight Partyband
AFTER EIGHT PARTYBAND - DANMARKS BEDSTE FESTBAND