25/03/2018

Firmafest julefrokost

Firmafest & julefrokost

Firmafester er en anden sag end privatfester, da alt skal være større. Stor scene, stort lydanlæg, professionel lydmand, stort lysshow og store forventninger!

Vælg den rigtige livemusik til julefrokosten

Firmafest og julefrokost en årlig begivenhed som vi i After Eight Partyband ser frem til hvert år. Vi har spillet der (Falck) en del år i træk efterhånden, og det er altid en fornøjelse at komme et sted med så god stemning og levere musik til frokost. Vi havde spillet til en anden firmafest om fredagen (Solrød Kommune), et stort setup med 1000 mennesker der forlangte dansemusik som få partybands kan levere den. After Eight Partyband gav den gas og festen var en success.

Dagen efter gik turen til Falck vi havde alle brug for at blive løftet op, men hvordan kan man andet med den modtagelse vi fik fra Falck.

Det blev en fremragende julefrokost - med luftguitarsoloer og solodans! Hvor er man dog priviligeret som partyband, at have så dejlige kunder!

Samtidig er det en enorm dejlig følelse for et partyband at kunne give vores ambulancereddere et klap på skulderen og takke for deres indsats. Det gør firmafesten til noget helt særligt for os.

Alt spillede og klappede. Firmafesten må betegnes som en kæmpe succes. Skal din firmafest og julefrokost også være den bedste der findes?

Nedpakningen blev gjort, og som I kan se på billedet er kreativiteten sidst på aftenen stadig høj (nederste del er på hjul, derfor pålæsningen) :=)

After Eight Partyband har gennem de sidste 7 år spillet til mange julefrokoster i hele Danmark. Det er alt fra "almindelige" julefrokoster hvor hyggen er i højsædet til julefrokoster hvor man ønsker at bandet skal være en del af et TEMA. After Eight Partyband har spillet til mange tema julefrokoster. Alt lige fra Hawaii skjorter til Melodi Grand Prix tema.

Husk at booke After Eight Partyband til din firmafest og julefrokost  - kontakt os gerne i god tid! Uforpligtende tilbud? Skriv via formularen her og få hurtigt svar:

Book bandet

Udfyld formularen og spørg på din fest. Vi svarer som regel inden for få timer.
After Eight Partyband
AFTER EIGHT PARTYBAND - DANMARKS BEDSTE FESTBAND