11/04/2019

Festmusik i Aarhus

Festmusik i Aarhus?

Danmarks største musikby

Er det København, Aarhus eller en helt tredje by der er Danmarks største musikby? Er festmusik i Aarhus det bedste man kan få? Det kan man nok snakke længe om og bor man i en af de nævnte byer, og måske navnligt Aarhus vil man mene at festmusik er bedst i Aarhus.

Vi har ikke svaret, men vi hos After Eight Partyband kan se hvor stor en del af vores standard repetoire som stammer fra ”smilets by” festmusik i Aarhus er derfor meget aktuelt. Der er kommet en revival af de skønne musikhits fra 1980erne, og ingen tvivl om at Aarhus i den periode var Danmarks rockby nummer 1. Bands som Kliché med Lars H.U.G., Gnags, Shit og Chanel med Lis Sørensen og Anne Linnet, TV-2, Thomas Helmig, På Slaget 12 og Bamses venner. Alt sammen festmusik som egner sig til din fantastiske fest.

Ovenstående har lavet hits som har publikums garanti, selv den dag i dag. Så skal man have musik til festen i Aarhus, så er ovenstående kunstnere man er nødt til at tilføje til sin playliste.

Klassikere er stadig aktuelle

Interessant er det også, at en del af ovenstående kunstnere fra Aarhus stadig er aktuelle med nyere hits, TV-2 var særdeles populære med deres hit De første kærester på månen fra år 2005 og nærmest havde en renæssance omkring det album hvor de oplevede nye og yngre fans. Vidste du at TV2 igen har lavet et nyt album? Man siger at kvalitet aldrig fornægter sig. Vi synes albummet er godt, hvad synes du?

Festmusik i Aarhus hitter stadig

I nyere tid har især Medina (fra Aarhus) domineret hitlisterne, og hun er ”næsten” altid at finde på sætlisterne når After Eight Partyband skal sætte skub i dansegulvet. Medinas festmusik har domineret med hits som:

Derfor skal du vælge After Eight Partyband

Vi er Danmarks bedste festband. Igennem de sidste 8 år har vi turneret Danmark og Skandinavien tyndt. Vi har hjemmebane til din fest. Vi kommer for at underholde og se jer glade.

Vi har dansegaranti

Når du booker After Eight Partyband garanterer vi at i kommer ud og danse. Vi tør faktisk godt love jer at i får ømme fødder. Men pas på! Tiden flyver afsted. En god fest skal man ikke gå glip af.

Denne fest stak helt af og vi elsker det:

Gæsterne husker to ting

Til din fest husker gæsterne primært to ting. 

  1. Maden
  2. Underholdningen

1) Var din mad god? Gæsterne husker ofte om den mad de fik var god. Var den standard, over eller under middel. Alle mennesker har en mening om mad. Især o9m maden var værd at skrive hjem om. Vi har ingen sponsor aftaler men vi har flere gange arbejdet sammen med Kok med kul på som leverer velsmagende mad ud af huset til en pris der er til at betale. Hils fra After Eight Partyband.

2) Underholdningen. Hvem stod for musikken til jeres fest? I skal more jer og det skal være sjov. Er det ikke sjovt er der ingen fest. Med velspillende og genkendelig live musik så får jeres gæster noget at snakke om. En ting er at holde fest, men vi går ud fra at i også er interesseret i at jeres gæster snakker længe om den gode fest i holdte. Det skal være en uforglemmelig aften. Festmusik: Lad After Eight levere den. Vi er specialister i at feste. Vi er alle professionelle musikere. Vi har desuden en pris hvor de fleste kan være med. Vi synes ikke der er noget alternativ.

Skal du holde fest i Aarhus, så tøv ikke med at booke After Eight Partyband.

Book bandet

Udfyld formularen og spørg på din fest. Vi svarer som regel inden for få timer.
After Eight Partyband
AFTER EIGHT PARTYBAND - DANMARKS BEDSTE FESTBAND