Festband live musik til din fest

Festband live musik til din fest

Festband – livemusik til din fest

Når du holder fest har du brug for et band der skubber gang i dine gæster. At kunne sætte en fest i gang er ikke nemt. Men vælger du After Eight Partyband og livemusik til din fest så hjælper vi med at sætte gang i dansegulvet.

Vi skaber en fest med fantastisk musk

Som festband har vi stor rutine i at få gæster på dansegulvet. Vi har års erfaring i et gøre festen fantastisk. After Eight Partyband er et af Danmarks mest populære livebands.

Når vi spiller musik er den en god oplevelse. Når vi senere møder kunder som vi tidligere spillet for, eller får kommenterer på Facebook er det altid med glæde og minder om den fest hvor vi spillede. Det er for os utroligt livsbekræftende. Derfor vil vi bare, at hver en fest vi spiller til bliver den bedste nogensinde.

Repertoiret er bredt

Vores repertoire spænder over de største HITS fra de sidste 5-6 årtier. Vi spiller udelukkende radio musik og kun de mest kendte sange. Du er derfor sikker på at få fantastisk musik som dine gæster vil snakke længe om.

Årets festband og det bedste vi har oplevet

Vi hører tit at vi er årets band. i er de bedste og “i skal spille til mit bryllup. Som et af Danmarks bedste festbands yder vi altid vores bedste for, at gøre underholdningen til jeres fest en stor succes. Årligt spiller vi musik til mange fester. Det bliver til ture på landevejen hver weekend. Blandt andet til:

  • Bryllupper
  • Bryllupsband
  • Dinner musik til bryllup
  • Live musik til firma fest
  • Live musik til halfest
  • Musik til fødselsdage
  • Og meget meget mere….

Du er altid velkommen til en smagsprøve på dit kommende band

Vil du gerne booke After Eight Partyband som festband til din næste fest? Hvorfor hilse på os først? Vi byder altid nye som “gamle” kunder velkommen i vores studie. Vi går et nummer, i møder samtidigt bandet og kan få svar på de mange spørgsmål i måske har.

Er i forhindret i at komme til os synes vi i skal slå et smut forbi vores youtube kanal. Se blandt andet disse videoer fra de sidste par fester vi har spillet til:

 

Vi spiller i hele Danmark

Som dit festband rejser vi derhen hvor festen er. Hvorhen du har behov for livemusik kommer vi. Du skal derfor ikke tænke på at vælge et lokalt band hvis du forelsker dig i After Eight Partyband. Hver weekend er vi på landevejen, måske et sted tæt på dig, hvor vi underholder til endnu en fantastisk fest.

Skal du bruge livemusik til din næste fest?

Så skal du booke os nu. Vi har meget travlt og er ofte reserveret måneder og år i forvejen. Vi har dog ofte huller hist og her. Så spørg endelig om en dato er ledig. Du kan kontakte os via: KONTAKT AFTER EIGHT PARTYBAND

Vi svarer inden for et par timer. Kan det ikke vente så er du velkommen til at ringe.

Du kan trygt booke After Eight Partyband som underholdning til din næste fest.

Se mere til os på facebook: https://www.facebook.com/AfterEightPartyBand/

Denne hjemmeside: https://after-eight.dk

Youtube: https://www.youtube.com/user/After8Band

Vi vil meget gerne bede om dit navn
Husk at skrive mailen korrekt så vi kan svare tilbage til dig
Vælg hvilken type begivenhed du skal bruge After Eight Partyband til. Hvis din begivenhed ikke fremgår beskriv den venligst i besked feltet.
Klik for at vælge en dato
Skriv dit telefon nr. så vi kan komme i kontakt med dig.