03/04/2018

bryllupsmusik

Musik til bryllup

Bryllupsmusik - Der er mange beslutninger der skal træffes ved et bryllup. Kirke eller rådhus? Telt i haven eller leje lokaler? Hvilken musik skal der spilles til jeres bryllup? Når det gælder det sidste, altså musikken, er der mange valgmuligheder for musik til bryllup. Nogen foretrækker det klassiske suppe, steg og is band eller pianist der kan spille klassikere natten lang. Andre foretrækker hits fra firserne eller fra et andet årti. Der er mange valgmuligheder når der skal vælges musik til festen. Her får du 5 muligheder til enhver smag.

Playliste til bryllup

Den nemme løsning er en jukebox med en playliste som bryllupsmusik, hvor gæsterne selv kan vælge. Det kan være i form af en iPad, laptop eller en egentlig klassisk jukebox. En jukebox er altid populær og kan lade gæsterne selv vælge. Med en iPad kan du forberede en playliste hjemmefra. Det vigtigste er, at der ikke kan ændres i nummerrækken før numrene er færdigspillede... Vi kender allesammen den fest, hvor man når at afspille 30 sekunder af en sang, herefter er der en anden der har valgt en ny. Pianist Hvis du har familiemedlemmer der er glade for festsange, så er pianisten et godt valg. Han kan spille op til familiens festsange og sørge for alle hygger sig. En erfaren pianist spiller selvfølgelig også mellem sange og tilpasser sig efter festens lydniveau og stemning. DJ En DJ kan levere en festoplevelse der er et niveau over det du selv kan præstere. DJen ved hvornår der skal spilles hvilke sange, så aftenen skrider frem som planlagt, fra bord til dansegulv. Men det kan betale sig at være lidt kræsen, da der er mange amatører i branchen. Se hvordan After Eight fik gang i denne fest:

Band

Med et band får I masser af energi, charme og personlighed og den helt rigtige bryllupsmusik. Det er helt sikkert at et band er alt andet overlegent når der skal danses. Et erfarent band får helt sikkert flere på dansegulvet end en DJ eller en playliste. Bandet kan læse festen og spille op til gæsterne, så alle føler sig taget godt imod og velkommen. Ligesom når du booker en DJ, gælder det om at vælge et erfarent band. Hos After Eight Partyband er du garanteret en succes. Book os allerede nu, så du er sikken på at vi ikke er optagede på din dato. Vil du høre om os eller bestille dit festband kontakt os her: Kontakt

Eller skriv for et uforpligtende tilbud på musikken til jeres fest:

Book bandet

Udfyld formularen og spørg på din fest. Vi svarer som regel inden for få timer.
After Eight Partyband
AFTER EIGHT PARTYBAND - DANMARKS BEDSTE FESTBAND