26/10/2021

Bryllupsfesten starter her

Bryllupsfesten starter her - musik til dit bryllup

Vi leverer den ultimative feststemning i hele dit bryllup - fra start til slut! Det bliver en fest, I sent glemmer.

After Eight Partyband er et professionelt festband der har spillet livemusik siden 2010. Vi leverer stilfulde arrangementer til fester, koncerter og optrædener såvel som forretningsarrangementer, bryllupper og andre store begivenheder. Dette gøres med hjertet på rette sted, dygtige musikere og en masse energi!

Altid fart på dansegulvet når der er bryllupsfest

Se med på disse videoer som er filmet mens vi spiller musik til bryllup. Der er altid gang i dansegulvet og højt humør.

Jeres store aften - lad bryllupsfesten blive en succes

Bryllupper er en tid for et nyt par til at fejre deres kærlighed og engagement for hinanden, men et uforglemmeligt bryllup handler om meget mere end ordene fra de officielle taler. Det handler også om alle de små øjeblikke, hvor I kan have det sjovt sammen med venner og familie! Et godt band vil forstå dette og bruge musikken som et redskab til at sætte gang i festen og minderne om en dag i aldrig glemmer.

Med ægte live musik fra After Eight Partyband bringer i gæsterne tætter sammen når i rigtig skal slå jer løs på dansegulvet. Hyr bandet til at spille live musik til dit bryllup.

Et professionelt bryllupsbands rolle er ikke kun at spille musik men at levere det publikum vil have. Hos After Eight har vi stor erfaring med at levere musik til bryllup. Vi tilretter altid vores musik efter det i reagerer på. Vi spiller en blanding af de klassiske melodier og HITS som dine gæster vil elske!

valg af musik til bryllup bryllupsfest

Musikken er bandets prioritet hos After Eight Partyband. Ved at bruge live musik til bryllupper tager vi alt det hårde arbejde ud af at arrangere en fest for jer. På denne måde ved du at festen bliver en succes.Dette er naturligvis ikke den eneste grund til at hyre os til dit arrangement. Vi er mere end bare et partyband- Hos After Eight har vi professionel kvalitet i både musik og vores udstyr.

Vi kan godt lide, at vores musik er velkendt og skræddersyr den til dine ønsker, men vi spiller også klassikere som de store danske 80'er HITS. På den måde sikrer vi, at alle vil nyde livemusikken til dit arrangement! Hvis du ønsker specifikke sange i løbet af aftenen, så lad os bare vide det. Eller hvis du har en dejlig playliste, vil vi gerne spille den under festen.

Book det bedste band til dit bryllup

Husk at booke After Eight Partyband i god til som underholdning til dit bryllup. Vi er som regel optaget 5

Book bandet

Udfyld formularen og spørg på din fest. Vi svarer som regel inden for få timer.
After Eight Partyband
AFTER EIGHT PARTYBAND - DANMARKS BEDSTE FESTBAND