Bryllupsband

Danmarks bedste bryllupsband

Vi er After Eight Partyband. Et af Danmarks mest populære bryllupsbands. Igennem de sidste 10 år har vi turneret Danmark rundt.

“SE OG MØD OS INDEN I BESLUTTER JER Vi har igennem tiden budt velkommen til mange i vores studie .”

Jonas Stelmach Kristiansen
Jonas Stelmach Kristiansen@jkristiansen2
Læs mere
Var til et bryllup igår. I spillede. Det var simpelthen så fedt. I svinger total. Og spænder enormt bredt. Bedste liveband til dato …
Heidi Christensen
Heidi Christensen@heidi.christensen.549
Læs mere
Fantastisk band der kan få alle ud på dansegulvet. Tak fordi i var med til, at gøre vores fest så vellykket, der var fuld fart på fra start til slut. Alle vores 80 gæster var vilde med jer så det er bestemt ikke sidste gang i har spillet i Greve
Monika Larsen
Monika Larsen@monica.k.larsen.9
Læs mere
Disse fantastiske mennesker spillede til vores bryllup i Nibe i weekenden. Først lækker dinnermusik og senere den helt store band-opsætning. Det var Intet mindre end fantastisk! Dansegulvet stod ikke stille et eneste øjeblik og alt var perfekt. Endnu engang tusind tusind tak fordi I var med til at gøre vores dag magisk 😍 Til alle andre: book dem - I vil ikke fortryde det!
Tidligere
Næste

Vi elsker det vi laver

og det smitter af på publikum. Energiniveauet er højt og musikken professionelt udført. Gruppen består af 5 personer som brænder for at skabe fest og farver. Vores fokus er musikken og målsætningen om at levere den bedste live musik til din fest.

Dit bryllupsband

Skal du fejre dit livs vigtigste dag, holde den fede firmafest eller fejre et rundt hjørne med dine bedste venner – så er After Eight Partyband klar til at spille rytmerne fra de største HITS ind i maven på dig og dine gæster.

Det er ikke tilfældigt at vi gang på gang bliver inviteret tilbage til at spille for vores kunder.

MØD OG HØR OS INDEN I BESLUTTER JER

Vi har igennem tiden budt velkommen til mange i vores studie

I er måske sikre på at i vil booke os men har det måske godt med at møde os først ? Og måske høre hvad vi kan og om vi er det rigtige bryllupsband til jeres fest.

Mange har benyttet lejligheden til at tage imod vores tilbud om uforpligtende at kigge forbi vores studie til en smagsprøve på vores kunnen og møde os inden man tager beslutningen om at booke bandet til sit livs fest.

Afspil video

Det bliver fantastisk

Vi har i 10 år turneret og spredt musikalsk glæde i hele kongeriget. Vi har spillet i alt fra dagligstuer til idrætshaller og open air festivaler.

Vores weekender er afsat til jer og vi stolte over at så mange har lukket os ind i deres inderste sammen med familien og vennerne. Se blandt andet vores youtube kanal ved at klikke her

Kontakt os, vi svarer inden for få timer

Vi vil meget gerne bede om dit navn
Husk at skrive mailen korrekt så vi kan svare tilbage til dig
Vælg hvilken type begivenhed du skal bruge After Eight Partyband til. Hvis din begivenhed ikke fremgår beskriv den venligst i besked feltet.
Klik for at vælge en dato
Skriv dit telefon nr. så vi kan komme i kontakt med dig.