24/04/2020

Kom med til bryllup

Kom med når After Eight Partyband spiller til bryllup på Sebber Kloster i Ribe. Bandet var langt væk hjemmefra, men det var hurtigt glemt da festen gik i gang.

Bryllup på Sebber Kloster

Det er formiddag i den Københavnske provinsby Rødovre. Bandet er mødtes for at pakke gear til det som bliver en lang dag. Humøret er højt, det er det altid når de mødes. Udsigten til en lang køretur slår dem ikke ud. For bandet er samværet og kemien vigtig. Det er nemlig det som er løsningen når After Eight turnerer Danmark rundt som bryllupsband. Et godt humør og forståelse for hinanden.

Farvel Sjælland, goddag Jylland

Ved middagstid er gruppen nået til Sjællands Odde. De skal med færgen til Aarhus. En luksus de ikke skal nyde gavn af på hjemturen. Bandet siger at udturen er altid den korteste. Alle er friske, ved godt humør og klar til at holde en fest. På færgen rammer de "musiker afgangen" her møder de flere andre bands og kendte ansigter i branchen. Tit er det omkring middagstid og først på eftermiddagen at bandet tager færgen når de skal til Jylland. Det samme gør deres kolleger i branchen. Det er altid spændende hvem man møder. Denne gang blev det til en frokost ved siden af drengene fra Shu-Bi-Dua og et enkelt "nik" til Jimmy Jørgensen (Hotel Hunger med mere) i buffeten.

Musiker afgangen er et godt sted at restituere. Få sig en frokost, en lur, tjekke mails eller ringe hjem. 70 minutter senere ankommer færgen til Aarhus og kursen sættes med Sebber Kloster i Nibe hvor et ungt par har booket gruppen som deres bryllupsband. Hvordan det gik med musik til brylluppet vender vi tilbage til.

123 og så er vi i gang

Da gruppen ankommer til det imponerende kloster er der et par timer til at Morten og David skal spille dinnermusik. Brudeparret har booket After Eight til både at stå for musikken under maden og som festband når buketten er kastet.

Morten og David har taget plads i en sofa med deres akustiske guitarer. De spiller romantiske versioner af kendte HITS. Der er absolut ikke noget suppe steg og is over det projekt. Kunderne i dag vil have det moderne. De vil føle hyggen, romantikken og det ægte, varmen fra musikken som spreder stemning i lokalet.

Resten af bandet slapper af i backstage lokalet som denne gang består af en stor villa tilknyttet klostret. Det er fine forhold.

Tæt på midnat forvandles festen

Klokken slår 23.55 da After Eight Partyband fyrer de første toner af. Inden da har de spillet brudevalsen live. Når buketten er kastet og sokkerne klippet starter musikken. Alle gæster er på gulvet og synger med på linjerne: "I need some hot stuff baby this evening" Festen er i gang.

Undervejs er bruden kommet på scenen da det rygtedes at hende og nogle veninder engang havde et band i folkeskolen. Det skal vi selvfølgelig ikke snydes for at høre. Med 4 festlige piger på scenen eksploderer festen. Alle gæster er vilde med underholdningen. Det er det som gruppen elsker. At involvere publikum. Det giver en helt anden vinkel på festen når hovedpersonerne deltager i musikken. Det elsker deres publikum.

Sluttede med et brag

Kl. 02.30 sluttede bandet af med et brag af en Kim Larsen medley. Netop dette medley har vist sig at samle alle festens deltagere til en sidste dans. Alle er på gulvet med brudeparret i midten. Der bliver skrålet med på Joanna og Kvinde min. Se blandt andet her hvilke sange/kunstnere vi spiller

Forud venter en hurtig nedpakning og den lange tur hjem over Fyn med trailer på bilen. Gruppen er hjemme 08.30 søndags morgen. Godt trætte. Heldighvis er søndagen fri for de fleste til at tage hjem og sove. Det har været en super weekend. Bedst at alt var brudeparret lykkelige for musikken. Det har været den bedste aften i deres liv.

Skal du bruge musik til dit bryllup?

Giv os et kald på tlf.: 21 16 51 16 eller kontakt os via formularen her, vi svarer altid inden for få timer. VI giver gerne et uforpligtende tilbud på musik til din fest. Se mere på vores Youtube kanel og besøg meget gerne vores Facebook og giv et like.

Skal du bruge en dygtig bryllupsfotograf? Så tjek FotografDK ud.

Book bandet

Udfyld formularen og spørg på din fest. Vi svarer som regel inden for få timer.
After Eight Partyband
AFTER EIGHT PARTYBAND - DANMARKS BEDSTE FESTBAND