BILLIGT BAND TIL DIG OG DINE VENNER

Vi er After Eight Partyband. Et af Danmarks mest populære festbands. Igennem de sidste 10 år har vi turneret Danmark rundt.
Vi modtager ofte forespørgsler hvor folk søger et "billigt band". Definitionen på et billigt band er svær, da alle har forskellige udgangspunkter i forhold til pris. Hør her - vi elsker det vi laver og det smitter af på publikum, vi har et enormt energiniveau og vores udførelse er i top. Vi vil elske at være et billigt band da det vil betyde endnu flere jobs for os. Kontakt os endelig for afklaring af pris, og se om vi kan leve op til dine forventninger om et billigt band!

Gruppen består af 5 personer som brænder for at skabe fest og farver. Vores fokus er musikken og din fest.

Skal du fejre dit livs vigtigste dag, holde den fede firmafest eller fejre et rundt hjørne med dine bedste venner - så er After Eight Partyband klar til at spille rytmerne fra de største HITS ind i maven på dig og dine gæster.

Det er ikke tilfældigt at vi gang på gang bliver inviteret tilbage til at spille for vores kunder.

Book os nu: BOOK DIT FESTBAND vi svarer inden for få timer

Se og mød os inden i beslutter jer

Vi har igennem tiden budt velkommen til mange i vores studie
I er måske sikre på at i vil booke os men har det måske godt med at møde os først ? Og måske høre hvad vi kan og om vi er det rigtige band til jeres fest.

Mange har benyttet lejligheden til at tage imod vores tilbud om uforpligtende at kigge forbi vores studie til en smagsprøve på vores kunnen og møde os inden man tager beslutningen om at booke bandet til sit livs fest. Vi giver et par numre og en kort præsentation af os selv og i får lov at stille spørgsmål. Vi byder gerne på en vand eller øl og i må gerne tage hele familien med. Et besøg tager typisk 20-30 minutter og vil typisk være en onsdag i en aftentime. Vi holder til i Rødovre. KBH. Bor i for langt væk giv os et kald, så får vi en snak om jeres arrangement.

Book bandet

Udfyld formularen og spørg på din fest. Vi svarer som regel inden for få timer.
aftereightpartyland-logo
AFTER EIGHT PARTYBAND - DANMARKS BEDSTE FESTBAND