09/04/2018

Band til bryllup

Band til bryllup

Band til bryllup - der er en masse vigtige ting at have med i overvejelserne når I planlægger jeres bryllup. Underholdningen kan være en af de ting som hurtigt bliver overset. Det er en skam, da det netop er musikken som er med til at skabe en god stemning og mindeværdig dag. Her kommer er et par nyttige tips og tricks for at sikre jeres særlige dag foregår uden slinger i valsen!

Plads

Det er vigtigt at huske når man vælger at have band til bryllup. De fleste bryllupsbands medbringer en masse tungt udstyr. Det kan også fylde lidt med en håndfuld musikanter og tilbehør. Så sørg for at snakke med bandet og spillestedet på forhånd. Få eventuelt målene på scenen og udstyret. Vælger du After Eight Partyband som dit bryllupsband har vi styr på alt den praktiske info. Det er dog også en god ide at koordinere med stedet at der skal være plads.

Støj

Når I skal ud og se på potentielle steder til at afholde brylluppet, er det altid klogt at nævne, at du planlægger at have levende musik med. En af de vigtigste ting at finde ud af er, om de har nogen støjbegrænsninger, og hvordan de håndhæves.

Børn, ældre og hvad med pladsen til musikken?

Børn og ældre

Hvis I inviterer mange gæster som medbringer deres børn, kan det være svært også at få forældrene op på dansegulvet, da der jo er nogle som skal se efter de små banditter. Dette er ofte noget mange glemmer. Hvis man tænker over det inden, kan man finde et godt kompromis.

Andet udstyr

Selvom de fleste bryllupsbands kommer med eget udstyr til musik, er det ikke altid de også er bæredygtige i lysudstyr og andet grej som gør et godt show til et fantastisk et. Igen er det en fordel at snakke med både udlejere og musikere, for at finde ud af hvordan det gøres bedst. After Eight Partyband er utroligt stærke indenfor lys og lyd. Skulle vi mangle noget til festen, så har vi et samarbejde med flere fremragende udbydere af lyd os lys. Blot fortæl om jeres ønsker.

Vi håber at ovenstående guide har givet lidt hjælp til hvordan i tænker et bryllupsband med ind i planlæggelsen af jeres bryllup!

Book After Eight Partyband med det samme, så jeres bryllupsfest kan blive noget vi aldrig glemmer.

Brug for fotograf til bryllup? Så anbefaler vi denne bryllupsfotograf

Book bandet

Udfyld formularen og spørg på din fest. Vi svarer som regel inden for få timer.
After Eight Partyband
AFTER EIGHT PARTYBAND - DANMARKS BEDSTE FESTBAND