MÆRKEDAGE

En mærkedag er et milepunkt i livet

Man har opnået noget helt specielt. Du har måske årsdag, du vil fejre en bestemt begivenhed eller skabe opmærksomhed omkring et emne, Lige meget hvad så skal det fejres og kun det bedste er godt nok. Lad After Eight Partyband sætte gang i festen til din specielle dag. Vi har leveret musik til mærkedage igennem flere år og i kan roligt overlade musikken til os. Fortæl os lidt om jeres mærkedag eller eller speciel person i skal fejre. Så sørger vi for at musikken er tilpasset jeres fest.

Om det er en personlig mærkedag eller om din arbejdsplads eller måske din lokale sportsforening har nået et milepunkt og det skal fejres så er After Eight Partyband klar til at være dit festband.

Vi vil meget gerne i samarbejde med dig få din mærkedag til at blive speciel. Lad os høre hvad som har kendetegnet årene og tiden op til mærkedagen så er vi klar til at understøtte med det bedste live musik til din fest.

Vil du høre om os eller bestille dit festband kontakt os her: Kontakt

FORDI DIN MÆRKEDAG ER HELST SPECIEL OG KRÆVER NOGET SÆRLIGT

En mærkedag er en markering af noget helt specielt

Det kan være et længere forløb hvor målet endeligt er nået. Måske har dit firma nået et helt specielt mål og nu skal der bruges live musik til festen.

Lad After Eight Partyband stå for alt musikken til din fest. Vi kan være med helt fra start, kig gerne på vores pakkeløsning som opfylder hele jeres behov for underholdning.

Vi har stor erfaring i alle typer fester. Vi spiller lige fra daglistuer til kantiner, resturanter og slotte. Der er helt sikkert også plads til os til din mærkedag.

Vil du høre om os eller bestille dit festband kontakt os her: Kontakt

After Eight Partyband festband musik til mærkedage

SEND OS EN BESKED

Vil du booke After Eight Partyband eller blot have mere information omkring hvad vi kan gøre for din fest? Send os en besked. Vi svarer inden for få timer.

UDVALGTE ANMELDELSER

5-stars 200PX
5-stars 200PX
5-stars 200PX

BEDSTE LIVEBAND TIL DATO:

Sanne Lyneborg Christensen:
Var til et bryllup igår. I spillede. Det var simpelthen så fedt. I svinger total. Og spænder enormt bredt. Bedste liveband til dato

LEVEREDE EN FEST UDEN LIGE:

Martin Gugge Franch Hansen:
Dygtige, fleksible... Fyrer den godt af.... Ku håndtere selv de mest fulde... Og leverede bare en fest uden lige med et stort repetoire

TAK FOR EN FANTASTISK OPLEVELSE:

Lisbeth Wibholm:
I har lige spillet til Himmelev volleyball klubs festival/opstartsfest - vildt fedt dansetripTak for en fantastisk oplevelse - i er bare gode super dygtige

DIN FEST SKAL OGSÅ VÆRE EN SUCCESS