Mærkedage

En mærkedag er et milepunkt i livet

Man har opnået noget helt specielt. Du har måske årsdag, du vil fejre en bestemt begivenhed eller skabe opmærksomhed omkring et emne, Lige meget hvad så skal det fejres og kun det bedste er godt nok. Lad After Eight Partyband sætte gang i festen til din specielle dag. Vi har leveret musik til mærkedage igennem flere år og i kan roligt overlade musikken til os. Fortæl os lidt om jeres mærkedag eller eller speciel person i skal fejre. Så sørger vi for at musikken er tilpasset jeres fest.

festmusik

Om det er en personlig mærkedag eller om din arbejdsplads eller måske din lokale sportsforening har nået et milepunkt og det skal fejres så er After Eight Partyband klar til at være dit festband.

Vi vil meget gerne i samarbejde med dig få din mærkedag til at blive speciel. Lad os høre hvad som har kendetegnet årene og tiden op til mærkedagen så er vi klar til at understøtte med det bedste live musik til din fest.

Vil du høre om os eller bestille dit festband kontakt os her:

Vi vil meget gerne bede om dit navn
Husk at skrive mailen korrekt så vi kan svare tilbage til dig
Vælg hvilken type begivenhed du skal bruge After Eight Partyband til. Hvis din begivenhed ikke fremgår beskriv den venligst i besked feltet.
Klik for at vælge en dato
Skriv dit telefon nr. så vi kan komme i kontakt med dig.

Fordi din mærkedag er speciel og kræver noget særligt

En mærkedag er en markering af noget helt specielt

Det kan være et længere forløb hvor målet endeligt er nået. Måske har dit firma nået et helt specielt mål og nu skal der bruges live musik til festen.

Lad After Eight Partyband stå for alt musikken til din fest. Vi kan være med helt fra start, kig gerne på vores pakkeløsning som opfylder hele jeres behov for underholdning.

Vi har stor erfaring i alle typer fester. Vi spiller lige fra dagligstuer til kantiner, restauranter og slotte. Der er helt sikkert også plads til os til din mærkedag.