Musik til fødselsdage

Lad After Eight Partyband skabe lykke og glæde ved din fødselsdag. Forkæl dine nærmeste med ægte live musik til festen

Live musik til fødselsdage ? Du er festens omdrejningspunkt vi står gerne for at være højdepunktet til din store dag. Slip dig løs med venner og familie. Det bliver festen alle snakker om. Når de ømmer fødder melder sig dagen efter husker i pludselig alle de store HITS i dansede til og øjeblikket hvor luftguitaren blev fundet frem og selv de store drenge kom ud på dansegulvet.

 

Til din store dag kan vi levere det hele. Vil i have dinnermusik under maden, vi spiller kun nyere hits – det hele foregår afslappet på akustisk guitar. I får levende musik i absolut bedste form under middagen.

Når kaffen er drukket og sjusserne begynder at fylde jeres glas kommer et af Danmarks bedste partybands på banen og spiller gulvet fuldt i op mod 3 timer.

Vil i afslutte med DJ og danse til den lyse morgen sørger vi også for det.

Vil du høre om os eller bestille dit festband kontakt os her:

Vi vil meget gerne bede om dit navn
Husk at skrive mailen korrekt så vi kan svare tilbage til dig
Vælg hvilken type begivenhed du skal bruge After Eight Partyband til. Hvis din begivenhed ikke fremgår beskriv den venligst i besked feltet.
Klik for at vælge en dato
Skriv dit telefon nr. så vi kan komme i kontakt med dig.

Dit minde for livet. Festen der ikke kan laves om

Din og jeres store dag kan ikke laves om. Det ved vi godt i After Eight Partyband

Fra i kontakter os til vi spiller til jeres fest har bandets booker i tæt samarbejde med dig sørget for at alle forventninger er afstemt og jeres eventuelle ønsker er blevet imødekommet. Vi spiller gerne din sang. Det er vigtigt for os at vi bliver en del af festen.

Alle der tænker på om After Eight Partyband kunne blive deres næste festband og om de kan levere musik til fødselsdage er meget velkomne til en forsmag i vores studie. Vi deler gerne ud af vores spilleglæde – selvfølgelig skal du kunne møde os og høre hvad vi kan inden du tager beslutningen om et live band. Men pas på alle der har besøgt os er endt med at bestille After Eight Partyband til deres fest. Nu er du advaret!