Musik til fest

party om os After Eight Partyband musik til fest

Soundtracket til din fest

Musik til fest – Hvis du har brug for et band til din fest, så kig ikke længere! Uanset om du fejrer en fødselsdag, milepæl eller et jubilæum så er After Eight Partyband svaret på musikken til din fest. Vi spiller sange som alle aldergrupper kan relatere til og sammen skabe en fest. Vi skaber magi på dansegulvet og en oplevelse af at blive trukket tilbage i tiden til minderne om de gode gamle dage.

Kridt danseskoene, træk i dine favorit jeans og bevis endnu engang at du er kongen af dansegulvet.

Hvad siger de andre

At levere musik til fest er en tillidssag, om det er musik til bryllup eller musik til julefrokost. For os er det vigtigt at være åbne omkring vores præstationer og den oplevelser andre har haft. After Eight Partyband er kendetegnet ved at holde det de lover og levere en energisk indsats hver gang. Om i er 25 eller 1000 personer betyder intet for os. Vi er 100% til for jer og jeres fest uanset rammerne. Om det er mandag, lørdag, tidligt eller sent. Vidste du godt at After Eight Partyband aldrig i deres 7 årige historie har aflyst et spillejob? Vi råder over et stort bagland af afløsere såvi altid kan stille hold. Vi er i 99% af tilfældende altid os 5 så det er sjældent at vi bruger vikarer.

Igennem tiden har vi fået mange positive anmeldelser som vi er stolte af. Det er resultatet af hårdt arbejde og mange dejlige aftener i vores publikums arme:

Lene Rasmussen: Jeg havde den bedste aften ever 🤗 kunne sagtens fortsætte med at danse:)
Gæster var også meget begejstret for musikken, jeg takker mange gange for jeres engagement 💃🏼

Sanne Lynneborg Christensen: Var til et bryllup igår. I spillede. Det var simpelthen så fedt. I svinger total. Og spænder enormt bredt. Bedste liveband til dato

Jacob Varridsbøl Sloth: De spillede den 26/9 til mit og min kones bryllup, og det var en helt igennem fed optræden! Sindssygt dygtige musikere og en fantastisk sangerinde Kan KLART anbefales andre!

Vil du også booke musik til fest ? Book os nu: BOOK DIT FESTBAND vi svarer inden for få timer

party om os After Eight Partyband musik til fest
After Eight Partyband musik til fest
menu
Få et tilbud!