MUSIK TIL BYFEST

Musik til byfest kræver det rette liveband. At underholde hundredvis af mennesker er en tillidssag

After Eight Partyband har gennem årene spillet til mange byfester og kræmmermarkeder og ved hvad der kræves for at skabe en fest hvor rammerne er store, at booke det rigtige liveband som skal levere musik til din byfest er en tillidssag. Om festen er på Sjælland, Jylland, Bornholm eller Fyn er ligemeget. Vejen er banet for at din fest bliver en fantastisk oplevelse.

Når det er lørdag aften og klokken er 20 -  After Eight Partyband er klar til at underholde, teltet sitrer af spænding og folket er klar til at fest. Sådan en opgave tager vi yderst seriøst. Det skal være 100% underholdning, plus de ekstra 20% der giver den oplevelser som gæsterne husker. Den opgave klarer After Eight Partyband, vi har gjort det før og vi gør det helt sikkert igen. Vi leverer også gerne musik til din byfest.

Vil du høre om os eller bestille dit festband kontakt os her: Kontakt

DIN BYFEST SKAL VÆRE NOGET ALLE GLÆDER SIG TIL

Ved byfesten skal mange ender gå op i en højere endhed

En af dem er underholdningen. Hvad skal man vælge for at skabe den bedst mulige success. Festbands er der mange af, de gode er der få af. Vi lever af og for at underholde. Vi er det professionelle valg og det sikre bud på et partyband som kan bære opgaven. Vi spiller de største HITS fra de sidste 5 årtier. Vi prioriterer også det nye musik, det giver en god blanding af nyt og gammelt. Her er noget for alle. Igennem mange års erfaring ved vi hvad der hitter af musik til din byfest.

Vi kan tage hele projektet fra A-Z vi er i stand til at levere stort lydanlæg, lydteknikere, lys og scene. Du kan betro hele opgaven et sted. Det er nemmere end du tror og resultatet er underholdning fra start til slut.

Vil du høre om os eller bestille dit festband kontakt os her: Kontakt

After Eight Partyband byfest - Musik til byfest

SEND OS EN BESKED

Vil du booke After Eight Partyband eller blot have mere information omkring hvad vi kan gøre for din fest? Send os en besked. Vi svarer inden for få timer.

UDVALGTE ANMELDELSER

5-stars 200PX
5-stars 200PX
5-stars 200PX

BEDSTE LIVEBAND TIL DATO:

Sanne Lyneborg Christensen:
Var til et bryllup igår. I spillede. Det var simpelthen så fedt. I svinger total. Og spænder enormt bredt. Bedste liveband til dato

LEVEREDE EN FEST UDEN LIGE:

Martin Gugge Franch Hansen:
Dygtige, fleksible... Fyrer den godt af.... Ku håndtere selv de mest fulde... Og leverede bare en fest uden lige med et stort repetoire

TAK FOR EN FANTASTISK OPLEVELSE:

Lisbeth Wibholm:
I har lige spillet til Himmelev volleyball klubs festival/opstartsfest - vildt fedt dansetripTak for en fantastisk oplevelse - i er bare gode super dygtige

DIN FEST SKAL OGSÅ VÆRE EN SUCCESS