livemusik til din fest med After Eight Partyband

livemusik til din fest med After Eight Partyband

Live musik til din fest på Bautahøj Konferencecenter

Hvis du skal sætte gang i en fest skal du bruge et liveband som fylder gulvet op. Det havde en stort dansk revisionsfirma gjort for en aften på “Bautahøj” De havde booket Danmarks mest benyttede partyband, After Eight Partyband.

Mangler du det helt rigtige live band ved din fest som fylder dansegulvet op? Så skal du læse videre her. Uanset om du skal holde fødselsdag eller bruge et bryllupsband er After Eight det rigtige band for dig.

Stort firma holdte fest med liveband

After Eight besøgte Bautahøj Konferencenter og spillede op til dans ved at større dansk revisionsfirmas julefrokost. Det var årets første liveband optræden til julefrokost. Lidt tidligere end det plejede at være. Vi tager gerne en lang rejse gennem julen med vores partyband. Skal du holde en større fest med muligheder for overnatning så overvej Bautahøj. Klik her for at besøge dem. Overvejer du livemusik til din fest? SÅ læs videre her.

Festen boblede med de største hits og gulvet var fyldt fra start og indtil det svar slut. Der var helt sikkert nogle danseglade gæster som kom hjem med ømme fødder den aften. Hver gang After Eight spiller musik har de bevist at livemusik til fest er vejen frem.

Live musik til fest på Bautahøj Konferencecenter Hvis du skal sætte gang i en fest skal du bruge et liveband som fylder gulvet op. Det havde en stort dansk revisionsfirma gjort for en aften på

Band til fest – live musik & ømme fødder

Overvejer du livemusik når du skal holde din store dag, så er det vigtigt du finder det helt rigtige band. Dermed kan dit bryllup, din fødselsdag, julefrokost, sommerfest, halfest eller anden stor begivenhed blive en sikker succes. Hos After Eight har vi 10 års erfaring i at spille live musik til fester. Som festband leverer vi altid 100% ægte musik. Ingen playback og lignende. Kun 5 professionelle musikere som ved hvilke sange der hitter til din fest.

Book bandet nu så kan din fest blive unik

Hvis du overvejer After Eight Partyband til din fest kan det være en god ide at booke i god tid. Som band kan vi i store perioder være booket de fleste weekender. Skal du bruge livemusik til din fest eller i forbindelse med dit bryllup skal du være ude i rigtig god tid. Det er de samme weekender de fleste brudepar kæmper om. Reglen er at være ude i god tid. Det er ikke usædvanligt at vi er booket 1 år i forvejen, især som bryllupsband.

Betyder det at du så nok ikke får booket After Eight? Slet ikke. vi har huller i planen hist og her. Er du i god tid er det ikke noget problem. Kontakt os i dag hvis du skal bruge Danmarks bedste liveband. Vi giver gerne et tilbud og dermed en pris på liveband til din fest.

Vi spiller i reglen 2 x 60 minutter. Det bliver en koncertoplevelse. Det vil sige 2 sæt musik med en indlagt pause imellem. Vi synes dette er den bedste løsning. Har du et andet ønske er vi åbne over for det også. Vi kommer gerne med gode råd til hvordan musikken spiller bedst til din fest.

Sådan booker du livemusik til din fest

Di kan vælge at sende os en email via formularen her. Du må også meget gerne ringe på tlf.: 21 16 51 16. Vi svarer skriftlige henvendelser MEGET hurtigt. Næsten lige så hurtigt som hvis du ringer.

Når du kontakter os så fortæl meget gerne om din fest. Hvor mange i bliver, hvor i landet i skal være (vi spiller i hele Danmark) Har du brug for mere end et band, måske dinner musik eller en DJ? Vi hjælper gerne med at gøre festen komplet.

Synes du det her er toppen?

Om du skal holde en stor eller lille fest så tjek lige videoen her. After Eight spillede til en mindre fest. At festen er “lille” betyder ikke at den er kedelig.

Hvad med denne video hvor en større idrætsforening holder sommerfest? Hele teltet gyngede af musik og glade mennesker. De ville bare danse og vi gør alt for at skal få lov til det. Lige fra Rasmus Seebach til Volbeat!

Tag os med til din næste fest! Du vil ikke fortryde det.