Lær at spille guitar – få 10% rabat. Kickstart din udvikling.

Lær at spille guitar – kickstart din udvikling

En investering i din fremtid. After Eight har i samarbejde med Skovlunde Guitarundervisning et tilbud til dig! Din personlige udvikling. Lær at spille guitar.

En god investering

At kunne spille et instrument er god gymnastik til sjælen og hjernen. I starten kan det være en udfordring, men når du finder rytmen så går det meget nemmere. Når du først har fanget rytmen så bliver du bidt. Pas på, det er svært at stoppe igen.

10% rabat ved Skovlunde Guitarundervisning

Vi i After Eight Partyband synes det er en god ide at spille på instrumenter. Vi synes også at du skal overveje om guitar kunne være noget for dig? Det bliver ikke mere sejt og rock n’ roll end el guitar. Man bliver ikke den nye Slash efter første time. Men så er du på vej. På vej til noget større. Du bestemmer selv tempoet og hvor mange timer du vil have undervisning.

En guitar fylder ikke så meget som et klaver. Den kan øves som akustisk guitar eller som el guitar. Den dækker alle stilarter. Om du er til klassisk musik eller rockmusik. Det kan foregå i din egen stue, en guitar er altid lige ved hånden. Eller tag den med på ryggen. Intet er så hyggeligt som fællessang eller som ledsager til de dejlige sommeraftener.

Eller måske skal du til Roskilde festival og savner stemning i din lejr? Hvorfor ikke vække dine venner med skønsang og guitarspil.  

Skovlunde Guitarundervisning - Morten Boel

Skovlunde Guitarundervisning  – lær at spille guitar, en investering i din fremtid.

 

Rytme i dagligdagen

At spille et instrument og have forståelse for rytme kan gavne alle i deres dagligdag. Når man får spillet lidt og ens øre får forståelse for rytmer, så bliver verden efter vores mening et godt sted at være.

Vi vil gerne samarbejde med lokale kræfter. Skovlunde Guitarundervisning er et lokalt tilbud til alle der bor i og omkring Skovlunde. Hvis du vil lære at spille guitar er det vores anbefaling at du læser videre her.

Lær at spille guitar

Bor du på/i

 • Vestegnen
 • Storkøbehavn
 • Skovlunde
 • Herlev
 • Rødovre
 • Hvidovre
 • Ballerup
 • Gladsaxe
 • Søborg
 • Vanløse
 • Brøndby
 • Eller noget helt tredie?

Så bor du tæt på Skovlunde Guitarundervisning. 

Det er Morten der til dagligt leder Skovlunde Guitarundervisning. Morten har mange års erfaring på guitaren. Han underviser i alle typer guitarer.

Hvis du spiller:

 • Akustisk guitar
 • Spansk guitar
 • El guitar

Så kan Morten helt sikkert hjælpe dig.

Nybegynder eller øvet?

Du behøver ikke kunne spille i forvejen. Du bliver hurtigt sat i gang og niveauet vil hele tiden matche din kunnen. Det starter med et par akkorder og den grundlæggende viden. Har du ikke en guitar og er nysgerrig? Du kan altid låne en guitar når du er til undervisning. Dog er det en god ide at have en guitar derhjemme. Men hvis du blot vil have afprøvet om det er noget for dig så bestiller du bare en guitarlektion og kommer som du er.

Teori, noder er det ikke lidt tungt?

Det kan være tungt at lære teori og noder. Især hvis det er første gang man støder på begrebet. Derfor bliver du ikke ikke overrendt med teori. Kun det teori der understøtter den aktuelle undervisning. Det er små skridt og det skal være sjovt at være med til.

Mange store guitarister kan ikke noder. De er blevet gode til at spille ved at øve 10.000 timer eller mere. Det lyder voldsomt. Som nybegynder er man i gang allerede efter første time. Som nybegynder skal man heller ikke ud og erobre verdenen.  Med andre ord. Mindre end 10.000 timer kan også gøre det. 

Kontakt Skovlunde Guitarundervisning og få 10% rabat!

After Eight Partyband har i samarbejde med Morten i Skovlunde Guitarundervisning lavet en rabat aftale. Hvis du siger “After Eight Partyband” så kvitterer Morten med 10% rabat.

Skovlunde Guitarundervisning - Morten Boel

Skovlunde Guitarundervisning – Morten Boel