fest musik

fest musik

After Eight Partyband - vi leverer fest musik og ømme fødder

Fest musik som gæsterne snakker længe om

Hvad er det som dine gæster snakker længe om. Dine gæster husker særligt på to ting.

  1. Maden
  2. Musikken

Da vi leverer festmusik koncentrerer vi os om den del.

Du har serveret verdens bedste måltid og dine gæster er glade. Nu trænger de til at røre sig. Spørgsmåler er hvad du byder dem til den del af festen. Fest musik kan være mange ting. Spørger du os om musik til fest synes vi du skal vælge ægte livemusik.

Dine gæster vil elske dig for dette

Du har lagt mange kræfter i at arrangere den bedste fest du kan komme i tanke om. Du kan gøre nok så meget. Resten afhænger blandt andet af gæsternes vilje til at feste, og så nå ja… hvilken fest musik du har valgt at byde dine gæster.

Du kender dit publikum bedst. Er i kendte for at danse og have det sjovt til et festband? Eller er i mere til at sidde og hygge ved bordet? Begge dele er ok. Spørger du os i After Eight Partyband kan du nemt kombinere begge dele.

Livemusik er for de fleste. Det kan starte en følelse i dig. Musikken kan pludselig mærkes. Når så især bandet spiller de største HITS med stor overbevisning er det svært at sidde stille. Vi oplever til langt de fleste fester at gæsterne er glade for et ægte festband. Dem som sidder stille for pludselig svært ved det. Pludselig er alle på dansegulvet. Også de “generte”

Ømme fødder og noget at snakke om

Som det blev nævnt i indledningen snakker dine gæster særligt om 2 ting når festen er overstået. Maden og musikken. Hvordan var den så? Maden var sikkert god. Men var musikken den i drømmede jer væk i resten af natten? 

Det er sikkert som ammen i kirken. Når vi har underholdt med fest musik er din fest en succes. Det kan lyde som skamløs reklame men det passer altså. Vi får mange tilkendegivelser omkring hvor fantastisk musikken var. Hvor dejligt gæsterne havde haft det.

livemusik

Det behøver ikke være dyrt

Fest musik, hvad koster det? Ja det kommer blandt andet an på hvad du forventer. Hos After Eight Partyband har vi opskriften. Som alt andet kvalitet betaler man også for festmusik. De gode bands består af gode og sammenspillede musikere. Det er som med maden. Gå ikke på kompromis med dine råvarer. 

Kontakt os for pris på musik til din fest

Kontakt gerne for et uforpligtende tilbud på fest musik. Vi svarer hurtigt på din besked.