Den bedste mad med danmarks bedste festmusik. Få 10% rabat
Kok med kul på samarbejder med After Eight Partyband

Den bedste mad med danmarks bedste festmusik. Få 10% rabat

Den bedste mad og festmusik

After Eight Partyband har indgået et samarbejde med Kok Med Kul På. Du kan få 10% i rabatordning, hvis du både bestiller mad og After Eight partyband til din fest. Dermed får man Danmarks bedste festmusik og tilhørende Danmarks bedste mad til fest.

Kok Med Kul På tilbyder mad ud af huset til alt fra små selskaber til store arrangementer og leverer maden lige til døren.

Kok Med Kul På bestræber sig på at bruge lokale råvarer af høj kvalitet. De gør deres bedste for at sikre, at du får en god oplevelse igennem hele forløbet, så bestilling, levering, kvalitet, og mængden af mad er 100% i orden.

De laver alt fra bunden og tilpasser gerne deres menuer og buffeter efter dine ønsker, og de er altid klar med et uforpligtende tilbud.

Skal du have det bedste til dine gæster

Du skal måske bruge mad til en bestemt lejlighed eller begivenhed. Om i er 10-20 eller 200 gør ingen forskel. Kok Med Kul På leverer mad til alle slags fester

Skal i bruge:

Gør festen større og sjovere

Kok med Kul På leverer vi bare maden til din fest. De kan også udstyre dig med alle de ekstra ting, der bare lige er med til at gøre en stor fest lidt større – og lidt sjovere!

Du kan leje fadølsanlæg, slush-ice maskine og meget mere hos os. Så mangler I bare gæsterne.

Festudstyr til din fest

Festen slutter ikke her

Som vi lovede i starten har After Eight Partyband indgået et samarbejde omkring festmusik og mad fra Kok Med Kul På Få dine gæster til at danse til Danmarks bedste festmusik.

Vi giver dig hele 10% rabat på det samlede tilbud. Det vil sige at du får festband plus mad til festen 10% billigere. Det er en rabat der er til at føle på. Vores priser er normalt konkurrencedygtige men vi vil gerne have du får det bedste til din fest.

Hvordan sparer jeg penge

Hvis du ønsker at benytte tilbuddet om rabat ved sam-bestilling af mad og festmusik skal du blot kontakte After Eight Partyband så er Danmarks bedste festmusik allerede på vej til din fest.

Sig du har læst artiklen her og ønsker at bestille mad samt festmusik så hjælper vores booker dig viderere. Du behøver derfor kun at bestille et sted og slå to fluer med et smæk.

After Eight Partyband har nu ved flere lejligheder arbejdet sammen med Kok Med Kul På. Det hele passer bare godt sammen. God livemusik og god mad. Vi må bare erkende at din fest først har været god når dine gæster snakker om hvor fantastisk maden var og hvordan livemusikken greb dine gæster fra første nummer.

Fyldte maver og ømme fødder. Vi siger bare velbekomme og god fest!